Kylie Minogue visszavonul?

Tavaly novemberben, ugyanazon a napon jelent meg Kylie Minogue és Britney Spears új lemeze, s ezzel kezdetét vette az év legnagyobb versenyfutása.

Tavaly novemberben, ugyanazon a napon jelent meg Kylie Minogue és Britney Spears új lemeze, s ezzel kezdetét vette az év legnagyobb versenyfutása. Előzőleg a szakértők sem voltak biztosak abban, hogy melyikük fog kijönni győztesen a „poppárbajnak” nevezett viadalból, a fél világ azt figyelte, hogy melyik énekesnő albuma iránt mutatkozik nagyobb érdeklődés. A két sztár ugyan cáfolta, hogy bármilyen rivalizálás lenne közöttük, ám minden bizonnyal figyelemmel követték egymás lemezeladási adatainak alakulását. Öt hónappal a korongok megjelenése után bátran kijelenthetjük, hogy Britney toronymagasan megelőzte Kylie Minogue-ot. Ez azonban nem az amerikai sztár érdeme, mivel győzelmét annak köszönheti, hogy az ausztrál származású popdíva Body Language című lemeze katasztrofálisan szerepelt, az egész világon megbukott. Britney korongja, az In The Zone főleg az amerikai közönségnek tetszik, a tengerentúlon már hárommilliót eladtak belőle, de Európában öszszességében ez a lemez is jócskán leszerepelt.

Kylie Minogue a minap azt nyilatkozta, könnyen elképzelhető hogy a Body Language az utolsó albuma, maga mögött hagyja a popipart, és családot alapít. A harmincöt éves énekesnő és barátja, Olivier Martinez az utóbbi időben gyakran kerül a bulvárlapok címoldalára, és ezek szinte naponta adnak hírt arról, hogy vajon egybekelnek-e vagy sem. „Szerintem még nem késtem el az anyasággal, a korombeli nők azonban már igyekeznek gyermeket vállalni. Sokszor megkérdeznek erről, de egyenes választ nem tudok adni, mert még én sem tudom pontosan, hogy mit akarok” – nyilatkozta az Angliában élő poppacsirta (z, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?