Kicsike és diszkrét

A svéd SCA Hygiene Products (eredeti nevén Mölnlycke) már 1939-ben megkezdte az egészségügyi betétek gyártását. A termék korszerűsítésére 1955-ben került sor, a komfortérzést az új abszorbciós technológia emelte.

A svéd SCA Hygiene Products (eredeti nevén Mölnlycke) már 1939-ben megkezdte az egészségügyi betétek gyártását. A termék korszerűsítésére 1955-ben került sor, a komfortérzést az új abszorbciós technológia emelte. A hatvanas években bővült a választék, később megváltozott a betétek alakja, majd 1985-ban Libresse márkanév alatt megjelentek az első vékony betétek. Kezdettől fogva keresettek lettek, ezért a cég újított: 1988-ban a Mölnlycke társaság szárnyas betéttel bővítette a kínálatot. Azóta szinte folyamatosan jelennek meg a tisztasági és intimbetétek módosított változatai, 2000-ben a tangákba illő Libresse String, 2001-ben a Libresse Invisible String Clip (tangába való ultravékony szárnyas betét), illetve a Libresse Complete kettő egyben (menstruációs és tisztasági betét), valamint a 3 mm vastag, anatómiai alakú Libresse Invisible nyerte el a nők tetszését. Noha a biztonság mellett a jó közérzetet is szavatoló l8 fajta Libresse termék közül nem volt nehéz kiválasztani a legmegfelelőbbet, a kezdőknek, a tiniknek esetleg épp e bőség jelenthet némi gondot. És hogy azt érezték: a betétet teljesen elrejteni nem lehet.

A néhány hete piacra került, műanyag tojásba rejtett Libresse MICRO tisztasági betét ezt a problémát is megoldotta: olyan kicsi, hogy tényleg láthatatlan. Az innováció ötletét egy levélírótól kaptuk – ismerteti a Micro betét kialakításának előzményeit Želmíra Šestinová termékmenedzser –, aki a nem éppen legmegfelelőbb méretet kifogásolta. Mivel úgy vélte, túl nagyok és emiatt kényelmetlenek, ollóval átszabta a betéteket. Mi persze a kurtítást követően kételkedtünk a megfelelő használat lehetőségében, de rá kellett döbbennünk, hogy a hölgynek igaza volt. Nem a méret a fontos, hanem az, hogy biztosítsa a tisztaság, a biztonság és a kényelem érzését. Láthatatlanul.

A gyártó a parányi betétet nem hagyományos csomagolásba, hanem műanyag „tojásba“ rejtette. Nem foglal helyet a kézitáskában, és tartalma is titkos marad. A lányok, asszonyok óhaja szerint.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?