Ki lesz a Pókember?

A fiatal színész, Tobey Maguire egészségügyi problémái miatt terjedt el az a pletyka, miszerint az Árvák hercege című Lasse Halström-film sztárja nem vállalja a kemény fizikai kondíciót követelő szerepet.

A fiatal színész, Tobey Maguire egészségügyi problémái miatt terjedt el az a pletyka, miszerint az Árvák hercege című Lasse Halström-film sztárja nem vállalja a kemény fizikai kondíciót követelő szerepet. A Leonardo DiCaprio barátságáról elhíresült Maguire cáfolta azt a pletykát, miszerint nem vállalja a nagy sikerű Pókember folytatásában Peter Parker szerepét. Pedig már Maguire utódjáról kezdtek suttogni a hollywoodi bennfentesek. A szerepre a Maguire-re kísértetiesen hasonlító Jake Gyllenhaalt tartották a legesélyesebbnek.

Arra a kérdésre, hogy a Pókember sztárja miért nem vállalja a számára a legnagyobb sikert hozó produkció folytatásának főszerepét, több lehetséges válasz is adódott Hollywoodban. Az egyik verzió szerint a színész hátfájására hivatkozva mondta le a forgatást, mások viszont tudni vélik, hogy a stúdió nem tudta összeszedni a közben szupersztár-státusba került művész gázsijához elegendő összeget.

Maguire szóvivője, Kelly Bush szerint azonban szó sincs ilyesmiről, a sztár hátproblémája pedig már javulóban van, így semmi sem akadályozza a színészt abban, hogy csatlakozzon a stábhoz. Azt, hogy a híresztelés csupán pletyka, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy április 12-én Tobey Maguire részvételével elkezdődik a hatalmas sikerű Pókember második epizódjának forgatása, Sam Raimi rendező irányítása alatt. (o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?