Két monodráma egy estén

Kassa. Különleges élményben lehet részük azoknak, akik hétfőn este ellátogatnak a Thália Színházba, a budapesti Katona József Színház vendégelőadására. Két kortárs egyfelvonásos monodráma kerül színre két kiváló színész tolmácsolásában és rendezésében.

Kassa. Különleges élményben lehet részük azoknak, akik hétfőn este ellátogatnak a Thália Színházba, a budapesti Katona József Színház vendégelőadására. Két kortárs egyfelvonásos monodráma kerül színre két kiváló színész tolmácsolásában és rendezésében. Az első részben Bezerédi Zoltán adja elő Esterházy Péter A kékszakállú herceg csodálatos élete című művét, amely egy kis darab magyar valóság a mai magyar Kékszakáll szemszögéből. A szünetet követően Bán János lép színpadra Tar Sándor Túlélési gyakorlataival, amelyből kiderül, mi a teendő, amikor az ember elveszíti munkahelyét, és magára marad a két fiával és kétnapi levessel a hűtőben.

A produkció eredetileg a Katona József Színház nézőtéri büféjéből nyíló, alig ötven főre szabott Sufni avatására készült, és azóta is sikerrel fut. Kassán kevésbé lesz intim a közeg, mivel a várhatóan nagy érdeklődés miatt a helyszín nem a stúdiószínpad, hanem a színházterem lesz. A kezdés időpontja este hét óra, jegyek még kaphatók a Thália Színház pénztárában. Az előadásra a Déryné I. bérletek is érvényesek. (juk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?