Két hős egy legelőn

Örülhetünk, hogy ilyen sok tehetséges énekesnő van Magyarországon! Az egyik jobb, mint a másik! Ez jutott az eszembe, amikor értesültem Szekeres Adrien történetéről.

Örülhetünk, hogy ilyen sok tehetséges énekesnő van Magyarországon! Az egyik jobb, mint a másik! Ez jutott az eszembe, amikor értesültem Szekeres Adrien történetéről. A magyar popzene egyik legszimpatikusabb előadójával alaposan kitoltak, még szerencse, hogy nem ivott előre a medve bőrére, és nem verte nagydobra, hogy micsoda megtiszteltetés érte. Ugyanis még szakmai berkekben is csak kevesen tudtak róla, hogy Adrient is kiválasztották A legelő hősei című új Disney-rajzfilm betétdalának eléneklésére. A mese zenéjének készítői felkértek európai énekesnőket, mondván mindenki a saját nyelvén énekelhet néhány sort a dalból, és a közös énekléshez videoklip is készül, hiszen ez a változat kerül majd bemutatásra az európai zenecsatornákon. Megígérték nekik, hogy később a felvételt teljes hosszában elénekelhetik a saját nyelvükön, ezzel népszerűsítve a rajzfilmet a hazájukban, és mindezt hamarosan szerződésbe foglalják. Adrien elutazott Lengyelországba, ahol elkészült a közös felvétel, s várta, hogy majd értesítik a klipforgatás időpontjáról és helyszínéről. Csakhogy a videoklip mégis nélküle készült el, pontosabban Király Lindával. Történt ugyanis, hogy a producerek Lindát is felkérték a dal eléneklésére, és mellette döntöttek, de ezt az Unisex egykori énekesnőjével elfelejtették (?) közölni.

A hozzáállás ugyan hagy kívánnivalót maga után, ennek ellenére én nem csodálkozom a történteken. A nagyvilágban bevált szokás, hogy egy szerzeményt tesztelnek a készítői, vagyis sok jelölttel elénekeltetik, s aztán döntenek, ki a legalkalmasabb arra, hogy slágerré vigye. A „veszteseket” az esetek többségében nem értesítik, így a nagy zenepiacokon az előadók már tudják, csak akkor bonthatnak pezsgőt, ha már a boltokban van a daluk. Király Linda időközben biztosan megtette, mivel a rajzfilmet már játsszák a magyar mozik, a videoklip is látható a zenecsatornákon, és elkészült a dal magyar változata is Lesz-e még napsütés címmel, természetesen Király Lindával. Szerintem Linda nem is tud arról, hogy a felvételre volt egy másik pályázó is. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?