Keresik Szép Helénát

Főszerepet alakít a szőke, kékszemű álomsztár új filmjében, a főhősnőt játszó megfelelő színésznőt azonban még nem találták meg a producerek.
Úgy tartja a mondás, hogy minden fontosabb ügy hátterében egy nő áll.

Főszerepet alakít a szőke, kékszemű álomsztár új filmjében, a főhősnőt játszó megfelelő színésznőt azonban még nem találták meg a producerek.

Úgy tartja a mondás, hogy minden fontosabb ügy hátterében egy nő áll. Nem történt ez másképp a trójai háború esetében sem, melynek hátterében egy nőért, nevezetesen az isteni szépségű Szép Helénáért folytatott küzdelem áll.

Hollywood figyelme nemrégiben a római után a görög mitológia és történelem felé fordult, a Gladiátor után Nagy Sándor életét láthatjuk viszont a vásznon – Leonardo DiCaprio főszereplésével – s most Homérosz Iliász című eposzából is film készül Wolfgang Petersen rendezésében.

Homérosz Iliászának filmadaptációjában, a Troy című produkcióban a nők bálványa, Brad Pitt Achilleust alakítja majd. Szép Heléna szerepére azonban még nem sikerült megtalálni az ideális színésznőt. A feladat valóban nem egyszerű, hiszen az ideális jelöltnek nem csak szépnek, hanem lenyűgözően gyönyörűnek kell lennie, mivel az eposz hősnője, Heléna, Zeusz lánya, a görög mondakör szerint a legcsodálatosabb teremtmény volt a földön.

A szerepre több jelölt is akad, köztük a valóban gyönyörű törékeny angol színésznő, Claire Forlani, aki már forgatott együtt Pittel a Ha eljön Joe Black című filmben. Heléna szerepére esélyes még a modellből színésznővé avanzsált orosz származású Milla Jovovich is, akitől nem állna távol a szerep, hiszen alakított már földöntúli szépséget az Ötödik elem című Luc Besson filmben.

A szerepért verseng még Nicole Kidman, Catherine Zeta-Jones és Julia Roberts, aki szintén feltűnt már a vásznon Brad Pitt oldalán a Mexikói című produkcióban. (o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?