Kedves Szülők, Nagymamák, Nagypapák, Óvó nénik!

Kicsinyeink humoros és legtöbbször meglepően bölcs megjegyzéseit úgy tűnik, sikerül összegyűjtögetnünk, s olvasóink gyümölcsöző együttműködésével beindul új rovatunk. Kérem, továbbra is írják le, és küldjék el a Családi Kör címére totyogó és ugrándozó gyermekeik, unokáik, védenceik egy-egy aranyos mondatát.

Kicsinyeink humoros és legtöbbször meglepően bölcs megjegyzéseit úgy tűnik, sikerül összegyűjtögetnünk, s olvasóink gyümölcsöző együttműködésével beindul új rovatunk. Kérem, továbbra is írják le, és küldjék el a Családi Kör címére totyogó és ugrándozó gyermekeik, unokáik, védenceik egy-egy aranyos mondatát. A legeredetibbért havonta az Új Nő szakácskönyvét küldjük majd el, hogy a kedves locsogásért változatos ízes falatokkal tömhessék be totyogóik száját.

Júniusi együttműködéséért Nagy Erikának Nyárasdra és Mojzes Erzsébetnek Tardoskeddre postáztuk a könyvet.

Használják ki e-mail címünket is:

[email protected]

Kolléganőm kislánya, Emese, két és fél éves volt, amikor édesanyja óvónőként újra munkába állt, s ő természetesen vele együtt belépett. Mint újdonsült óvodás, gyakran járt felfedezőutakra az épületbe. Kolléganőm egyszer a nagycsoportos Rékát kérte meg, nézzen utána, hol a kislány. Réka egyedül jött vissza, s jelentette: – Óvó néni, az Esemes átment a kiscsoportba!

A tízóraihoz kávét osztunk az óvodában. A cserfes Dóra megkérdezi: – Óvó néni, ez koffeinmentes?

A kiscsoportos Viktor apukája meséli, hogy este ő készített vacsorát a gyerekeknek, s megkérdezte tőlük, milyen tojást kérnek. Mire Viktor: – Kindertojást!

Mágnessel fogatom fel a képeket a táblára. Egyszer csak odajön Máté, s megfogja az egyiket. Mire Ármin felháborodottan: – Óvó néni, a Máté fogdosta az ágnest!

Kondé Mónika óvónő, Vásárút

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?