Kalligram-könyvek bemutatója

Budapest. Három helyszínen ajánlja a héten a közönség figyelmébe új kiadványait a Kalligram Kiadó. Tegnap az ĺrók boltjában mutatták be Vágvölgyi B. András Eörsi István című monográfiáját. A könyvet Végel László író, esszéíró méltatta.

Budapest. Három helyszínen ajánlja a héten a közönség figyelmébe új kiadványait a Kalligram Kiadó. Tegnap az ĺrók boltjában mutatták be Vágvölgyi B. András Eörsi István című monográfiáját. A könyvet Végel László író, esszéíró méltatta. Ma 15 órától a Magyar Képzőművészeti Egyetem Andrássy út 69-71 szám alatti épületében kerül sor Sebők Zoltán Élősködő kultúra című könyvének bemutatójára. A könyvről a szerzővel és Szentjóby Tamással Mészáros Sándor szerkesztő beszélget. Csütörtökön az Osiris Könyvesházban(Veres Pálné utca 4-6) három újabb könyvét prezentálja a Kalligram Kiadó. Barak László Miféle szerzet vagy te? című verseskötetét Gróh Gáspár irodalomkritikus, Sándor Iván Drága Liv című regényét Vörös István író, esszéíró, továbbá Tóth László Átváltozás, avagy Az „itt” és az „ott” című, a költő válogatott verseit és az azokról szóló kritikákat tartalmazó kötetét Szörényi László irodalomtörténész ismerteti. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?