Justin Bieber – vesztesből győztes

ÖSSZEÁLLÍTÁSAzt már előre tudtuk, hogy az idei Grammynek korántsem lesz olyan utóélete, mint amilyen előélete volt.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Azt már előre tudtuk, hogy az idei Grammynek korántsem lesz olyan utóélete, mint amilyen előélete volt. A szakemberek – talán tudatosan – mellőzték a jelöltlistáról az USA-ban is egyre népszerűbb, négy angol és egy ír énekes alkotta One Direction fiúcsapatot, valamint az amerikai tinik nagy kedvencét, a kanadai Justin Biebert. Főleg az utóbbi hatalmas felháborodást váltott ki rajongótáborában, hetekig ez volt a vezető téma az internetes zenei fórumokon.

Justin menedzsmentje viszont gondoskodott arról, hogy a Grammy Awards árnyékában ő legyen a legnagyobb sztár. Észak-Amerikában január 29-én került forgalomba a tavaly júniusban megjelent Believe című stúdiólemezének változata, a Believe Acoustic, amely hét szerzemény akusztikus verzióját tartalmazza, a Fall koncertváltozatban hallható rajta, valamint három újdonsággal is kiegészítették: a Yellow Raincoat, az I Would és a Nothing Like Us című dalokkal. A korongból január 29. és február 3. között 211 ezer példány fogyott el az USA-ban, s az albumeladási lista élén debütált. Justin ezzel rekordtartó lett. Ő az amerikai zenetörténet első előadója, aki öt nagylemezzel foglalta el a legmagasabb pozíciót még a 19. születésnapja előtt. Először a 2010-es My World 2.0 című bemutatkozó albumával vezetett négy, majd a 2011-es Never Say Never – The Remixes cíművel egy hétig. Még ugyanebben az évben az Under the Mistletoe című karácsonyi nagylemezével egy, tavaly pedig a Believe cíművel szintén egy hétig uralta a mezőnyt. A lista ötvenhét éves történetében az énekes a kilencedik szereplő, aki négy egymást követő évben felért a csúcsra. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?