Janet felemás visszatérése

Az énekesnő egyik szeme sír, a másik nevet. Fellélegezhet, az új lemeze hazájában a megjelenés hetében sokkal jobban fogyott, mint ahogy azt korábban néhány szakember megjósolta, ennek ellenére szinte biztos, hogy ez lesz pályafutásának legsikertelenebb albuma.

Janet Jackson valószínűleg már százszor megbánta, hogy a közelmúltban a Super Bowl félidejében megmutatta az egyik mellét, amit a tévéközvetítésnek köszönhetően több millió ember látott. A bennfentesek szerint ezzel szerette volna felhívni a figyelmet a készülő lemezére. Az amerikai közönség többségének azonban egyáltalán nem tetszett a Justin Timberlake társaságában előadott, Nipplegate néven elhíresült produkció, így pont az ellentétes hatást sikerült elérnie. Michael hugicája David Letterman népszerű, Late Show című műsorában nyilatkozott a történtekről. „Szörnyen szégyellem magam, hogy ennyi ember látta a mellemet” – mondta. Nem győzte hangsúlyozni, hogy az eset véletlen volt. Ezt azonban kevesen hitték el neki.

„A Damita Jo című albumának eladási adatai a botrány miatt jóval alacsonyabbak lesznek” – nyilatkozta Janet lemezcégének egyik munkatársa. Az albumot beharangozó dal, a Just A Little While világszerte csúfosan megbukott, sok rádió és tévécsatorna nem is tűzte műsorára a felvételt. Az énekesnőtől nemcsak a kollégák és a közönség egy jelentős része, hanem a média is elfordult. Rádiók, tévék és újságok tucatjai utasították vissza a részvételt az albumát reklámozó kampányban. Az ABC Jó reggelt Amerika című show-jában március utolsó napján lehetőséget kapott a lemezének népszerűsítésére. A műsort a biztonság kedvéért öt másodperces csúszással közvetítették. Valljuk be, az amerikai média elővigyázatossága alaptalan, kizárt, hogy a sztár újabb botrányt kövessen el, hiszen akkor végleg leírnák őt. Janet új albumának fogadtatása jócskán felülmúlta a pesszimista várakozásokat. Sokáig úgy nézett ki, hogy a Damita Jo az amerikai eladási lista élén debütál! Ez végül nem jött össze, Usher korongjából, a Confessions címűből több fogyott, az énekesnő albumából 380 ezer példány kelt el, s ezzel a lista második helyét szerezte meg. Ezt az eladási számot sok előadó gond nélkül elfogadná, az előjelek tükrében Janet is elégedett lehet, ha azonban figyelembe vesszük, hogy a legutóbbi lemezéből az első héten ennek dupláját sikerült értékesíteni, ez a szám mindenképpen csalódás. De még így is jóval több fogyott belőle, mint az Aerosmith és Eric Clapton új lemezeiből, amelyek az énekesnő albumával egy időben kerültek a boltokba. Várható viszont, hogy a Damita Jo a jövő héten máris mélyrepülésbe kezd, és Európában sem lesz iránta számottevő kereslet. Janet a kontinensünkről az elmúlt években teljesen kiszorult, utóbbi két lemeze kizárólag hazájában volt sikeres.

A közelmúltban az Ebony című magazinnak elárulta, hogy ki az a férfi, aki a támasza volt akkor is, amikor mindenki őt támadta. Kiderült, már jó ideje fülig szerelmes a neves producerbe, Jermaine Dupriba. Elmondta, hogy Dupri az első olyan férfi az életében, akit a család és a barátai is elfogadtak. „LaToya is megkedvelte. Amikor bemutattam őket egymásnak, a nővérem azonnal mesélni kezdett rólam, még azt is elmondta, hogy tudok főzni. Jermaine meg csak nézett rám azokkal a nagy szemeivel, majd megkérdezte, hogy neki miért nem főzök” – mesélte vidáman. Tehát úgy néz ki, hogy miközben Janet Jackson rajongók ezreit veszítette el, megtalálta élete párját… (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?