Ismét az OutKast-tagok lemezei a legkelendőbbek

Az elmúlt hetekben komolyabb változások nem történtek a tengerentúli összesítések élvonalában.

Az elmúlt hetekben komolyabb változások nem történtek a tengerentúli összesítések élvonalában. Nekünk, európaiaknak a legtöbb előadó, együttes ismeretlen, és minden bizonnyal az is marad, mivel csak a töredékük tud az öreg kontinensen sikert elérni, a legtöbbjük tipikus „amerikai zenét” játszik, amely nálunk nem talál megértő fülekre.

A Billboard magazin százas kislemezlistáját továbbra is Beyoncé és Sean Paul közös slágere, a Baby Boy vezeti, amely Angliában a második helyre iratkozott fel, de utána nagyon gyorsan eltűnt a listáról. A nagylemezek rangsorát pedig ismét az OutKast-srácok szólólemezei vezetik. Mint ismert, a duó tagjai az eredeti tervek szerint külön-külön jelentették volna meg a lemezeiket, ám végül úgy döntöttek, hogy egy csomagban dobják piacra, pedig az albumaik meglehetősen különböznek egymástól. Big Boi inkább a kemény hip-hop ritmusokat részesítette előnyben, társát, Andre 3000-t viszont a melodikusabb oldaláról ismerhetjük meg. A srácok felvételei feltűntek a dalok listáján is.

Meglepetés, hogy második hete a második helyen tanyázik Rod Stewart lemeze, mivel az utóbbi időben messze elkerülte a siker a rekedtes hangú énekest. A kritikusok és a rajongók is gyakran felrótták neki, hogy túl egysíkúak az új dalai. Közben a rocker musicaljének óriási a sikere Londonban. A Tongiht’s The Night főszereplője eladja a lelkét az ördögnek, mert olyan szeretne lenni, mint Rod Stewart. A darab végére azonban rájön, hogy csak egy Rod Stewart létezhet... A musical zenei aláfestését természetesen a sztár dalai szolgáltatják, harminchat sláger hangzik el benne a veterán énekestől.

Rod Stewart a musicaljének bemutatója előtt az egyik nyilatkozatában támadta az angol sajtót és a brit zenei élet kiválóságait. A zenésznek nem tetszik, ahogy a sajtó viszonyul a huszonhat évvel fiatalabb Penny Lancasterhez fűződő kapcsolatához. Elmondása szerint rettenetesen idegesíti, hogy állandóan rossz fény vetül rá a különböző magazinokban. „Nem értem, miért baj az, ha jóval fiatalabb a barátnőm. Szeretjük egymást, és nem hiszem, hogy ilyenkor számítana a korkülönbség. Soha nem olvastam hasonló cikkeket Paul McCartneyval kapcsolatban, akinek ugyanúgy huszonhat évvel fiatalabb a felesége” – mondta Stewart. A nyilatkozatában Elton Johnt zsugorinak nevezte, mivel állítólag egyetlenegy partijára sem hívta meg. Továbbá nem érti, miért nem kapott még soha Grammy díjat. „Azt hiszem Stingnek kellene, hogy hívjanak, ha angol létemre Grammyt szeretnék kapni” – nyilatkozta. Az érintettek a jelek szerint nem foglalkoznak az elhangzottakkal, mivel egyelőre egyikük sem reagált a sértésekre.

Második hete szerepel a listán az Eagles válogatás-albuma, amelyet a tervek szerint jövőre egy új stúdiólemez követ. A válogatás nagy sikerre számíthat a tengerentúlon, hiszen odaát még mindig a zenekar korábbi Best Of-albuma tart egy megdönthetetlennek tűnő rekordot, soha egy lemezből annyi példány nem fogyott el, mint az Eagles Their Greatest Hits 1971-1975 című anyagából. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?