Ismét aktív az Unisex

Szekeres Adrien és Erdélyi László útjai 2000 őszén, négy sikeres év után elváltak, mivel különböző elképzeléseik voltak duójuk jövőjével kapcsolatban.

Azóta sok minden történt. Adrien szólólemezt készített, majd megszületett első gyermeke, manapság pedig a Dobrády Ákossal készült duettjével, a Híd a folyót cíművel szerepel a listák élén. Egykori társa az elmúlt időben főleg a bulvársajtó címlapján tűnt fel a Gregor Bernadettel folytatott, botrányosan végződött viszonya kapcsán. Tévedett azonban, aki azt hitte, hogy az Unisex végérvényesen befejezte a működését. Az elmúlt év végén Erdélyi megtalálta az új zenésztársait, azóta megújult hangzással, nagy lendülettel, de Szekeres Adrien nélkül dübörög újra az együttes. Ehhez kellett egy neves támogató is. Tavaly Erdélyi Laci együtt dolgozott a Prognózis egykori billentyűsével, Boros Attilával, és miután zenéjüket Szűts László, a Sony Music elnöke meghallgatta, arra a következtetésre jutott, hogy újra Unisex néven folytassák. Ő lett a zenekar producere. Ekkor már világos volt, hogy énekesnő is kell a csapatba. Laci egy szórakozóhelyen talált rá a nyíregyházi származású Szabó Mariannra, aki a klubban világslágerekkel szórakoztatta a közönséget. Mariann táncművészeti főiskolára jár, koreográfusnak tanul, mellette Földesi Margit színitanodájának növendéke, és korábban a Hooligansben is vokálozott. A gitáros Závoti Zoltán – Boros Attilához hasonlóan – a Prognózisban játszott, és az Unisexhez a lemez készítésekor csatlakozott, civilben közgazdászként dolgozik. A kvartetté bővült zenekar igényes anyaggal rukkolt elő, muzsikájuk élő hangszerekre épül, mondanivalójuk pedig valódi érzéseken alapul. A lemez szövegcentrikus, és sokkal kiforrottabb, mint az eddigi Unisex-albumok, ugyanis Erdélyi Laci sok időt töltött együtt a szövegírókkal, Szabó Ágnessel, Nagy Viktorral és Szabó Leslie-vel, hogy élethűbb és testhezállóbb szövegek szülessenek.

Az új felállású zenekar albuma március végén került a boltokba, kilenc friss dalt és egy átdolgozást tartalmaz, az Unisex első slágerét, a Szebb holnap címűt öntötték új formába. (z, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?