Információk és tudnivalók

Árak
Két napra elővételben 899,-Sk, a helyszínen: 999,-Sk, napijegy elővételben: 699,-Sk, a helyszínen: 799,-Sk
Figyelem! A karszalag önmagában nem elég a belépéshez. Kizárólag a belépőjeggyel együtt érvényes.
Egészségügyi szolgáltatás
Az egészségügyi ellátást több orvos- és nővércsoport biztosítja.

Árak

Két napra elővételben 899,-Sk, a helyszínen: 999,-Sk, napijegy elővételben: 699,-Sk, a helyszínen: 799,-Sk

Figyelem! A karszalag önmagában nem elég a belépéshez. Kizárólag a belépőjeggyel együtt érvényes.

Egészségügyi szolgáltatás

Az egészségügyi ellátást több orvos- és nővércsoport biztosítja. Három egészségügyi bázis található a fesztivál területén – egy a sátortábor mellett, egy a táncszínpadok és egy a Bažant Színpad közelében. Ezen kívül a nap minden percében több rátermett elsősegélynyújtó teljesít szolgálatot, hozzájuk bárki bizalommal fordulhat. Sürgős esetben a biztonsági személyzet is a rászoruló segítségére lehet.

Sátortábor

A sátortábor területén, melyet a szervezők négy részre osztottak, a fesztivál látogatói ingyen sátorozhatnak. Itt szociális helyiségek és ivóvíztartályok állnak a táborozók rendelkezésére. Figyelem! Tilos a tűzgyújtás és a nyílt láng használata. Ha mégis tűz ütne ki, minden szektorban vízzel teli hordók találhatók, ezek segítségével kell megkezdeni az oltást, míg a tűzoltók meg nem érkeznek. A sátrakban hagyott értékekért a szervezők nem vállalnak felelősséget. A táboron kívül sátorozni tilos.

Csomagmegőrző

A fesztivál területén, a sátortábor bejáratánál két csomagmegőrző is működik. Ajánlatos igénybe venni őket. Használatuk ingyenes.

Közlekedés és buszjárat

A trencséni repülőtér a városközponttól mintegy 30 percnyi járásra található. A gyalogosan érkezők Püspöki (Biskupice) felől léphetnek be a fesztivál területére, míg az autóval érkezők Opatovce község felől közelíthetik meg a helyszínt, ahol parkolási lehetőséget is találnak. A vasútállomástól non-stop ingajárat szállítja az utasokat, a menetjegy 10,-Sk. (A pontos menetrend a fesztivál lapjában.)

Étkezés

A fesztivál területén számos vendéglátóipari kiszolgálóegység működik. A fedett étkezősátrak akár 5000 személy befogadására is alkalmasak.

Tiltások

A fesztiválra mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat bevinni szigorúan tilos. A hatályos jogszabályok értelmében senki sem tarthat magánál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül. A fesztiválra üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, esernyőt, pirotechnikai eszközöket és mind light, mind pedig kemény drogokat bevinni tilos.

Kép- és hangfelvételt a rendezvényen kizárólag a szervezők beleegyezésével (akkreditáció) lehet készíteni. Kivételt képeznek a kompakt (teljesen automatikus) fényképezőgépek, de ezeket is tilos a rendezvényen fellépők megörökítésére használni.

Fogyatékkal élő látogatók

A fogyatékkal élők számára a két legnagyobb színpad előtt helyet biztosítanak a szervezők. Amennyiben állapotuk megköveteli egy kísérő jelenlétét, a segítő ingyenesen léphet be a fesztivál területére.

Internet

A nap minden percében tizennyolc számítógéppel felszerelt Internet-sátor áll az érdeklődők rendelkezésére, melyeket ingyenesen vehetnek igénybe.

Sport

Az Easy Parkban a látogatók számos sportágban (paintball, strandröplabda, futball stb.) próbálhatják ki magukat.

További információkat az érdeklődő a fesztivál lapjában, illetve információs füzetében talál, melyeket minden látogató ingyenesen kap kézhez a bejáratnál.

www.pohodavestival.sk

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?