Idén is lesz Minorma mentortábor

<p>A Minorma Polgári Társulás idén ötödször hirdeti meg Mentorporgamját. A program célja, hogy tehetséges, pályaválasztás előtt álló szlovákiai magyar diákok mentorok segítségével bepillantást nyerjenek különféle művészetek és kreatív tevékenységek világába. A program idén is az eddigi minta alapján zajlik.</p>

A diákok egy táborban vehetnek részt július elején (2 – 6) a közép-szlovákiai Rimakokaván, ahol mentorokkal fognak együtt dolgozni. A mentorok bevezetik őket hivatásuk mesterfogásaiba, és a diákok közösen alkothatnak velük a tábor ideje alatt. A kiválasztott diákok táborozási költségeit (kivéve az útiköltséget) a Minorma állja. Kik pályázhatnak?A programba tehetséges szlovákiai magyar középiskolás (2., 3. évfolyam) diákok jelentkezhetnek. A diákok egy témakört jelölhetnek meg, amelyben kimagaslóak, és amelyben a továbbiakban tevékenykedni szeretnének, hiszen a program egyik lényege az is, hogy megfigyelhessük, honnan hová jutottak el az együttműködés során. Az alábbi témakörökben várjuk a pályázók jelentkezését:Kreatív írás (szépirodalom, újságírás), képzőművészet, zene, színjátszás, tánc, fotó.  A program lefolyásaA beérkezett pályázatokból első lépésként a mentorok kiválasztják az általuk legtehetségesebbnek ítélt diákokat, pályázati munkáik alapján. Digitálisan a jelentkezési lappal együtt küldve várjuk a munkákat. A pályázati mű olyan szövegrészletekből, képekből, felvételekből álljon, amelyek tükrözik a diák tehetségét, stílusát, érdeklődési körét. A döntést 2017. május elején tudatjuk a jelentkezőkkel.Jelentkezési határidő 2017. április 21.A jelentkező diákoktól várunk egy rövid bemutatkozót magukról, az őket foglalkoztató tevékenységről. Továbbá tüntessék fel, hogy melyik kategóriában szeretnének tevékenykedni, mellékletben pedig csatolják munkáikat.  A bemutatkozót és a munkákat, esetleges kérdéseiket elektronikusan a minorma@minorma.sk e-mail címre várjuk. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?