HĺRSZOLGÁLAT

Elkészült Szilárd második albuma
Balanyi Szilárd befejezte második szólólemezének munkálatait. Az album őszszel kerül majd a boltok polcaira, de addig is ízelítőt kaphat belőle az, aki ellátogat a Quimbyben ismertté vált fiatalember fellépéseire.

Elkészült Szilárd második albuma

Balanyi Szilárd befejezte második szólólemezének munkálatait. Az album őszszel kerül majd a boltok polcaira, de addig is ízelítőt kaphat belőle az, aki ellátogat a Quimbyben ismertté vált fiatalember fellépéseire. Az énekes-billentyűst kísérő zenekar meglehetősen illusztris tagokból áll, Jamie Winchester, Giret Gábor, Farkas Zoltán, Szász Ferenc, Nemes Zoltán valamint a United főnöke, Pély Barnabás alkotják. Szilárd saját karrierjén túl másokat is segít, ő lesz az április hatodikán, Szegeden induló Megasztár-turné zenekari vezetője. Rajta kívül a dobos Farkas Zoltán, a basszusgitáros Turjánszky György és a gitáros Szász Ferenc kísérik az ifjú tehetségeket. (z, p)

George nem lelkesedik Wham!-musicalért

George Michael megerősítette a híreket, valóban igaz, hogy tárgyalásokat folytatnak a Wham! történetét feldolgozó musicalről, így az ABBA és a Queen példáját követve hamarosan színpadra kerülhet a Wham!-musical. George és egykori társa, Andrew Ridgeley számos ajánlatot kapott az utóbbi időben, és végre sikerült meggyőzni őket arról, hogy van igény az előadásra. Az énekes ugyan azt nyilatkozta, hogy utálja a nyálas darabokat, de tudja, hogy a nyolcvanas években felnőtt generáció nagyon örülne, ha megszületne a musical, így támogatni fogja az alkotókat. „Egész egyszerűen utálom az egészet, de tudom, hogy egy bizonyos generáció tagjai megőrülnének egy ilyen musicalért. Nem akarom, hogy a klasszikusnak számító dalainkat iskolai színjátszó-szakkörökben dúdolgassák. A darab bemutatóját majd messziről elkerülöm” – nyilatkozta. (z, p)

Madonna perli a Warnert

Az pop királynőjének tulajdonában lévő Maverick Records a napokban pert indított a Warner Music ellen. Madonna 1992-ben alapította meg üzlettársaival a kiadót, amellyel olyan sztárok állnak szerződésben, mint például Michelle Branch és Alanis Morissette. A Maverick képviselői szerint a Warner nem teljesítette maradéktalanul a szerződésben elvállalt szolgáltatásokat; az előadók rádiós promócióját, és különböző marketing tevékenységeket. A vád szerint a multinacionális cég rosszul számolta ki a kiadó működéséhez szükséges költségeket is. A vita még a múlt évben kezdődött, amikor a Warner új vezetője nem volt hajlandó ígéretet tenni a Mavericknek, hogy idén is pénzeli a kiadásaikat. Madonna szerint a rossz döntések és az elhibázott üzleti stratégia milliós károkat okoztak neki és üzleti partnereinek. A Maverick kétszáz millió dollárt követel, és fel akarja mondani a szerződését a céggel. A Warner Music alaptalannak tartja a vádakat, ugyanakkor törekszik a megállapodásra, mivel Madonna mint előadó is a kiadóval áll szerződésben, és nem szeretnék őt elveszíteni. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?