HĺRSZOLGÁLAT

Britney Spears újabb videóbotránya
A pophercegnő aktuális, Toxic című slágerének videoklipje nagy botrányt kavart a szigorú erkölcsű amerikai nézők körében, a soron következő kislemezdalához, az Everything címűhöz készült klipje pedig még a megjelenést sem érte meg cenzúra nélkül.

Britney Spears újabb videóbotránya

A pophercegnő aktuális, Toxic című slágerének videoklipje nagy botrányt kavart a szigorú erkölcsű amerikai nézők körében, a soron következő kislemezdalához, az Everything címűhöz készült klipje pedig még a megjelenést sem érte meg cenzúra nélkül. A videót át kell alakítani, mivel az MTV képviselői úgy vélik, öngyilkosságra ösztönözheti a nézőket, ezért a sajtóvetítést követően bejelentették, hogy ilyen formában nem tűzik műsorra. A történet szerint Britney meghal a fürdőkádban. Az énekesnő számított arra, hogy félreértik a jelenetet, amely szerinte egy balesetet ábrázol. Ennek ellenére átalakítják a klipet, nehogy bárki is rosszra gondoljon Britney és a kád láttán. (z, p)

Kiosztották az Arany Nyíl-díjakat

Átadták a magyar rockzene legpatinásabb díját, amelyet 2000-ben hagyományteremtő céllal alapított meg a budapesti Wigwam Rockklub. A díjazottak mindegyike az igényes, hangszeres zenét játszók legjobbjai közül került ki. A 2003-as év felfedezettje a Zorall lett, amelynek tagjai az éppen zajló tavaszi turnéjuk miatt egy videóüzenetben köszönték meg az elismerést. Az év gitárosa a Junkiesból és a Zorallból ismert Barbaro Attila lett, míg Az év dobosa díjat az a Bonyhádi Bálint kapta meg, aki szintén az említett két csapatot erősíti. Az év énekese Csipa lett a Hooligansből, Az év énekesnője Linda Daemon a Zero-G-ből, míg Az év zenekara díját a Depresszió érdemelte ki. Az év fesztiválja kategóriában a Hegyalja Fesztivál bizonyult a legjobbnak. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?