HĺRSZOLGÁLAT

Omarion csodás debütálása
A B2K nevű amerikai fiúcsapat hazájában 2002-ben és 2003-ban sikert sikerre halmozott, többek között a Bump, Bump, Bump és a Girlfriend című dalokkal. A formáció még sokra vihette volna, azonban 2004. január ötödikén – a turné kellős közepén – feloszlott.

Omarion csodás debütálása

A B2K nevű amerikai fiúcsapat hazájában 2002-ben és 2003-ban sikert sikerre halmozott, többek között a Bump, Bump, Bump és a Girlfriend című dalokkal. A formáció még sokra vihette volna, azonban 2004. január ötödikén – a turné kellős közepén – feloszlott. A hivatalos sajtóközlemény szerint közös megegyezés alapján történt a szakítás, de egyértelmű, hogy a lavinát Omarion indította el. Ő volt a B2K legnépszerűbb tagja, és a fejébe vette, hogy önállóan is boldogul. Az eredmények egyelőre őt igazolják, O című szólólemeze az elmúlt héten megszerezte a tengerentúli eladási lista első helyét. (z, p)

Lelkészek tiltakoznak Nelly ellen

Jonesboro lelkészei szeretnék, ha elmaradna a rapper március tizenkettedikére tervezett fellépése a városban. Felszólították a lakosságot, hogy ne vegyenek részt a koncerten. „Mikor megtudtuk, hogy egy olyan előadó jön hozzánk, akinek a dalszövegei mocskosak és durvák, elhatároztuk, hogy bojkottáljuk a fellépést. Nelly a dalaiban sokszor utal a szexre, alkoholra, drogokra, és ez rossz hatással van a fiatalokra. Ráadásul a nőkről is megalázó dolgok hangzanak el az énekes számaiban” – nyilatkozta az egyik lelkész. A koncertet szervező cég képviselője elmondta, hogy nem sikerült meggyőzni az embereket, ugyanis az összes belépőjegy elkelt Nelly koncertjére. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?