HĺRSZOLGÁLAT

Irv Gotti – szorul a hurok
A közelmúltban az amerikai rendőrség vizsgálatot indított az Irv Gotti által vezetett Murder Inc. nevű lemezkiadó ellen. A hatóság emberei szerint a New York-i alvilág egyik jól ismert figurájával dolgozott össze a zenész-főnök és néhány kollegája.

Irv Gotti – szorul a hurok

A közelmúltban az amerikai rendőrség vizsgálatot indított az Irv Gotti által vezetett Murder Inc. nevű lemezkiadó ellen. A hatóság emberei szerint a New York-i alvilág egyik jól ismert figurájával dolgozott össze a zenész-főnök és néhány kollegája. A nyomozók már rengeteg dokumentumot lefoglaltak a kiadó irodáiban, és néhány hete két alsóbb beosztású munkatársat tartóztattak le. A napokban Gotti és testvére önként jelentkezett az FBI-nál, miután az államügyész azt kérvényezte, hogy foglalják le a két férfi teljes vagyonát. Azzal vádolják őket, hogy az aktív közreműködésükkel mossa tisztára New York városának egyik közismert kábítószer-terjesztője az illegális tevékenységből szerzett pénzt. A kiadó főnökének ügyvédei az újságíróknak azt nyilatkozták, hogy nincsen félnivalójuk Gottiéknak, és minden bizonnyal rövid időn belül fény derül az ártatlanságukra. A kiadó körüli zavarok egyelőre nem akadályozták meg a folyamatos munkát. Többek között Ashanti és Ja Rule is a cégnél adja ki lemezeit. A sztárok ellen nem nyomoz a rendőrség. (z, p)

Santana – visszatérés előtt

A világhírű gitáros tavaly tavasszal kezdett el a következő albumán dolgozni. Ez lesz a harmadik munkája, amely az Arista lemezkiadó gondozásában kerül a boltokba. A sztár hivatalos weblapján megjelent közlemény szerint már az utolsó simításokat végzi a lemezen, amelynek a pontos megjelenésével kapcsolatban még nem állnak rendelkezésre információk. Csak az tűnik biztosnak, hogy valamikor tavasszal vehetik a kezükbe a rajongók. A weblapon olvasható közlemény szerint számos vendég közreműködik az anyagon. Santana az áprilisban Las Vegas-ban megrendezésre kerülő tizenkettedik Latin Awards keretén belül Életműdíjban részesül. Ezzel olyan legendák mellé kerül, mint Brian Wilson, Chuck Berry, James Brown, Al Green, Isaac Hayes, Little Richard, Van Morrison és Loretta Lynn. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?