HĺRSZOLGÁLAT

Megjelent a Unique új dala
Völgyesi Gabi, Kovacsics Ádám és Ferbár Zsolt újabb slágervárományos felvétellel jelentkezett a Mozaik című albumról. A Képzeld el rögtön a VIVA kiemelt dala lett, így minden esélye megvan rá, hogy az ősz nagy slágere legyen.

Megjelent a Unique új dala

Völgyesi Gabi, Kovacsics Ádám és Ferbár Zsolt újabb slágervárományos felvétellel jelentkezett a Mozaik című albumról. A Képzeld el rögtön a VIVA kiemelt dala lett, így minden esélye megvan rá, hogy az ősz nagy slágere legyen. A videoklipjét a legutóbbi két Unique-videót is jegyző Oláh István rendezte. (z, p)

Ismét letartóztatták Mark Morrisont

Az angol r&b énekest a napokban ismételten letartóztatták, majd óvadék ellenében szabadlábra helyezték. A rendőrség információi szerint egy Leicesteri klubban került összetűzésbe a kidobókkal. Az énekes azonban azt nyilatkozta, hogy jogtalanul lett letartóztatva, mivel semmi törvénybe ütközőt nem követett el. „A Dark Angel nevű klubban mulattam, amikor hirtelen hozzám lépett egy férfi, és lerántotta a nyakláncomat, majd a kijárat felé kezdett rohanni. Azonnal utána vetettem magam, de az ajtónál nyolc kidobóember ugrott rám. Nem sokat haboztak, kihajítottak az utcára, ahol azonnal letartóztattak a nyomozók. Mind a mai napig nem értem, hogy pontosan miért. Engem raboltak ki, és erre engem vesznek őrizetbe” – nyilatkozta a szabadlábra kerülését követően Morrison, aki a legnagyobb sikerét 1996-ban aratta a Return Of The Mack című slágerrel. (z, p)

Valóságshow-t indít a Busted

Az angol trió tagjai azt állítják, hogy az ő reality sorozatuk sokkal jobb lesz, mint az Osbourne családé. James Bourne úgy gondolja, hogy frontemberük, a tizenkilenc éves Charlie Simpson őrültebb még Ozzynál is, Matt Jay pedig sokkal fékezhetetlenebb, mint Kelly. „Egész nap körülöttünk lesznek majd a kamerák, így a rajongók végre láthatják, hogy milyenek vagyunk a valóságban. Szerintem nagyon király lesz, olyan dolgokat is megmutatunk majd, amit eddig még soha senki nem láthatott” – lelkendezett az ifjú zenész. (z, p)

Janet Jacksont testőrei fogták vissza

Az amerikai énekesnő majdnem nekiugrott egy férfinek, aki öccsét, Michaelt igen súlyos kritikával illette egy szórakozóhelyen. A sztár Los Angeles egyik felkapott klubjának VIP részén szórakozott, amikor az ismeretlen férfi azt találta mondani neki, hogy Michael egy „hülye elmebeteg”. Az énekesnőt saját testőrei fogták vissza, közben pedig a helyi biztonsági őrök kitették a szemétkedő pasas szűrét. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?