HĺRSZOLGÁLAT

Jamelia megmondta…
A Herald Sunnak adott interjúban az énekesnő keményen bírálta a jelenleg listákat ostromló kollégáit és kolléganőit. Elsősorban Peter Andre, Beyoncé és Britney Spears voltak kirohanásának célpontjai.

Jamelia megmondta…

A Herald Sunnak adott interjúban az énekesnő keményen bírálta a jelenleg listákat ostromló kollégáit és kolléganőit. Elsősorban Peter Andre, Beyoncé és Britney Spears voltak kirohanásának célpontjai. Jamelia szerint Peter Andre 1996-os slágere, az idén újból kiadott Mysterious Girl kukába való, a két énekesnőt pedig tátogó csalóknak nevezte. „Amikor megtudtam, hogy Beyoncé a fellépéseinek háromnegyedét végigtátogja, óriásit csalódtam a korábban kedvencemnek tartott énekesnőben. Jó volna, ha a közönség tudatosítaná, hogy ki az énekesnő, a valódi művész, és ki csupán egy szimpla előadó” – mondta. (z, p)

Töretlen R. Kelly népszerűsége

Jelenleg is zajlik a bírósági eljárás az amerikai énekes ellen, akit mint ismert, pedofilíával vádolnak. Ennek ellenére cseppet sem csökkent a népszerűsége. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a hétvégén megrendezett Billboards R’n’B/Hip-Hop Awards díjkiosztón tarolt. A nyolc kategóriában jelölt énekes hét elismeréssel a zsebében távozott az ünnepségről. A díjakat a lemezeladások és a rádiós játszási adatok alapján ítélték oda. R. Kelly mellett az OutKast és Beyoncé Knowles voltak az este nagy nyertesei. A hip-hop duó négy kategóriában diadalmaskodott, míg a Destiny’s Child énekesnője két díjjal térhetett haza. (z, p)

Újra kiadják Norah Jones lemezét

Dupla album formájában szeptemberben kerül a boltokba az amerikai Norah Jones rendkívül sikeres második korongjának második kiadása. A Feels Like Home című lemezből világszerte több mint nyolcmillió példány fogyott idáig. Az első korongon az eredeti anyag lesz hallható, a másodikra viszont három vadonatúj szerzemény és négy dal koncertváltozata mellett két videoklip valamint az énekesnővel készült interjú kerül. „A kiadóm ragaszkodott mindehhez, számomra azonban kicsit zavaros az egész. Minden bizonnyal így szeretne a lehető legtöbbet kihozni anyagilag a lemezből” – mondta a sztár egy kanadai magazinnak. Az énekesnő nemrég fejezte be európai turnéját, és egy rövid szünet után ötvenhét állomásos észak-amerikai koncertkörútra indul. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?