HĺRSZOLGÁLAT

Bowie rövidesen folytatja a turnéját
A világhírű zenész szívét június végén meg kellett műteni. Az operációra egy németországi klinikán került sor, és az orvosok szerint a beavatkozás komplikációmentesen zajlott le. A műtétet követően David Bowie visszarepült New York-ba, ahol jelenleg is pihenéssel telnek a napjai.

Bowie rövidesen folytatja a turnéját

A világhírű zenész szívét június végén meg kellett műteni. Az operációra egy németországi klinikán került sor, és az orvosok szerint a beavatkozás komplikációmentesen zajlott le. A műtétet követően David Bowie visszarepült New York-ba, ahol jelenleg is pihenéssel telnek a napjai. A hírek szerint egy hónap múlva már ismét dolgozni kezd. „A rajongóknak köszönhetően a turném minden egyes fellépése fantasztikusan sikerült. Nagyon sajnálom, hogy egészségügyi okokból meg kellett szakítanom a koncertkörutat, de a műtéttel nem lehetett várni. Hamarosan bepótolom az elmaradt fellépéseket” – áll az énekes napokban kiadott közleményében. (z, p)

További részletek az R.E.M. lemezéről

Két hete beszámoltunk arról, hogy Michael Stipe és társai keményen politizálnak a készülő stúdiólemezükön, amely közvetlenül az amerikai elnökválasztás előtt jelenik meg. A napokban a zenekar menedzsmentje bejelentette, hogy az album beharangozó dala szeptember huszonhetedikén kerül a boltokba. A Leaving New York című felvételt másolják ki maxira. Stipe megerősítette, hogy a korong öszszességében nem lesz túl vidám hangulatú. „Aktuális politikai kérdésekkel kapcsolatban is állást foglalunk. Ezek pedig nem igazán adnak vidámságra okot” – nyilatkozta az énekes, aki ennek ellenére hangsúlyozta, hogy nem kell teljes egészében szomorkás lemezre számítaniuk a rajongóknak. „A remény mindig megmarad, és mi ezt a legmelankolikusabb számokban is megvillantjuk” – tette hozzá Stipe. Bejelentette, hogy az anyag megjelenését követően világkörüli turnéra indulnak. A körút Észak-Amerikában kezdődik, majd Európában folytatódik. (z, p)

Jacko slágere a legjobb

A VH1 zenecsatorna ismét szavazásra buzdította a nézőket, a szerkesztők már több alkalommal végeztek közvélemény-kutatást arra vonatkozóan, hogy melyek a zenetörténet legjobb dalai. Ezúttal – nem kis meglepetésre – Michael Jackson 1983-ban megjelent Billie Jean című slágere kapta a legtöbb voksot. (m, p)

A zenetörténet legjobb dalai

1. Billie Jean – Michael Jackson

2. Imagine – John Lennon

3. Bohemian Rhapsody – Queen

4. Don’t Look Back In Anger – Oasis

5. Vogue – Madonna

6. (Everything I Do) I Do It For You – Bryan Adams

7. Leave Right Now – Will Young

8. Can’t Get You Out Of My Head – Kylie Minogue

9. Like A Prayer – Madonna

10. Without You – Mariah Carey

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?