HĺRSZOLGÁLAT

Scott Weiland megint megúszta
Nem kerül rács mögé az egykori Guns N’ Roses- és Stone Temple Pilots-tagok alkotta Velvet Revolver énekese, akit még tavaly októberben tartóztattak le a rend őrei, amikor tiltott szerek hatása alatt vezetve belerohant egy parkoló autóba. Szerencsére senki sem sérült meg.

Scott Weiland megint megúszta

Nem kerül rács mögé az egykori Guns N’ Roses- és Stone Temple Pilots-tagok alkotta Velvet Revolver énekese, akit még tavaly októberben tartóztattak le a rend őrei, amikor tiltott szerek hatása alatt vezetve belerohant egy parkoló autóba. Szerencsére senki sem sérült meg. A bíró döntése alapján a rockernek hathónapos elvonókúrán kell részt vennie, és három évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott, mivel már korábban is többször meggyűlt a baja a törvénnyel. Scott Weiland egy nemrég készült interjúban elárulta, hogy ezúttal tényleg szeretne végleg megszabadulni a szenvedélyétől, és elmondása szerint ebben az új kollegái is a segítségére vannak. „Ők már kigyógyultak a függőségből, és rengeteg hasznos tanácsot tudnak adni” – mondta, majd elárulta azt is, hogy nagyon meglepte őket a Velvet Revolver debütáló lemezének fogadtatása. „Számítottunk arra, hogy sokan lesznek rá kíváncsiak, hiszen a Guns N’ Roses és a Stone Temple Pilots is nagy rajongótáborral rendelkezik mind a mai napig. A Contraband első heti eladási adatai azonban még minket is alaposan megleptek” – mondta. (z, p)

A másodikra büszkébb Nelly

A portugál származású kanadai énekesnő, Nelly Furtado a debütáló Whoa, Nelly! című korongjának világraszóló sikerét nem tudta megismételni a második lemezével, ennek ellenére rendkívülien büszke az anyagra. „Több időm volt a lemezre felkerülő dalok elkészítésére. Sokkal inkább a saját szájam íze szerint alakítgathattam őket, és nem kellett egyáltalán kompromisszumokat kötnöm” – nyilatkozta Nelly. Mint ismert, a Portugáliában megrendezett foci Európa-bajnokság hivatalos dalát is ő énekelte. „Óriási élmény volt egy ilyen nagyszabású rendezvényen részt venni. Hihetetlen, hogy mekkora energiákat mozgósítottak a csapatok és a rajongók. Sokan vehetnének róluk példát” – mondta. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?