HĺRSZOLGÁLAT

Boltokban Brandy új lemeze
Az énekesnő visszatérő, Afrodisiac című albuma a tengerentúli eladási lista harmadik helyén debütált. A korong mindenképpen rendhagyó, hiszen Brandy néhány dalban, tőle szokatlan módon Iron Maiden- és Coldplay-hangmintákat használt fel.

Boltokban Brandy új lemeze

Az énekesnő visszatérő, Afrodisiac című albuma a tengerentúli eladási lista harmadik helyén debütált. A korong mindenképpen rendhagyó, hiszen Brandy néhány dalban, tőle szokatlan módon Iron Maiden- és Coldplay-hangmintákat használt fel. Egy amerikai lapnak elmondta, hogy nagyra becsüli a Coldplayt és a banda frontemberét, Chris Martint. „A legnagyszerűbb együttesek között tartom számon. Idáig még egyetlen olyan számukkal sem találkoztam, ami ne lett volna minőségi munka” – mondta az énekesnő, aki saját bevallása szerint valami hasonlót szeretett volna elérni az új korongján. „Nem akartam én sem töltelékdalokat feltenni, és próbáltam a magas színvonalat tartani” – nyilatkozta. (z, p)

Visszatér Fatboy Slim

Új részleteket hozott nyilvánosságra Fatboy Slim a készülő albumáról, amely a Palookaville címet viseli. Úgy tervezi, hogy október negyedikén jelenik meg, négy évvel a legutóbbi, a Halfway Between The Gutter And The Stars című után. A nagylemezen olyan sztárok vendégszerepelnek, mint Damon Albarn a Blurből, Lateef a Blackaliciousból és a legendás basszusgitáros, Bootsy Collins. A felvételekről Fatboy Slim a következőket nyilatkozta: „Kicsit különböznek majd a legutóbbi daloktól, hiszen a zene az elmúlt években sokat változott. Alapvetően új hangzásokkal kísérletezem, és megpróbálok újítani a klasszikus Fatboy-féle zenén. Az utolsó lemezemen sok volt a house, ezen inkább a hip-hop gyökereihez nyúlok vissza. Nem akarok teljesen eltávolodni a house zenétől, de úgy gondolom, most egy új Daft Punkra van szükség” – tette hozzá. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?