HĺRSZOLGÁLAT

Kettőt kapunk Christina Aguilerától
Az amerikai énekesnő annak érdekében, hogy minden energiáját a stúdiófelvételekre tudja fordítani, az összes nyári fellépését lemondta. Az új, angol nyelvű korongon kívül készül a második spanyol albuma, és imidzsváltáson is töri a fejét.

Kettőt kapunk Christina Aguilerától

Az amerikai énekesnő annak érdekében, hogy minden energiáját a stúdiófelvételekre tudja fordítani, az összes nyári fellépését lemondta. Az új, angol nyelvű korongon kívül készül a második spanyol albuma, és imidzsváltáson is töri a fejét. „Nagyon tetszik a húszas, harmincas évek stílusa, a régi hollywood-i filmek milliője. Valami hasonlót képzelek el magamnak, persze huszonegyedik századi módon” – vetítette előre a terveit Christina.

A sztárt egyébként már többször megkeresték filmes ajánlatokkal, ám színészi bemutatkozására egyelőre várni kell. „Nem fogok csak azért elvállalni egy szerepet, hogy elmondhassam magamról, én már filmeztem is. Ha belefogok, annak valóban olyannak kell lennie, amely tökéletesen illik hozzám” – nyilatkozta. (z, p)

Britney Spears tervei

A pophercegnő a hírek szerint attól retteg, hogy a térdsérülés miatt lemondott fellépések annyira feldühítették a rajongóit, hogy elpártolnak mellőle. Ezért a menedzserei segítségével kiötölte, miként kárpótolhatná a csalódott emberek ezreit. Elhatározta, hogy egy Best Of-albumot ad ki. A tervek szerint októberben kerülne a boltokba a válogatás, amelyen a legnagyobb slágerek mellett új dalok is szerepelnének. A hírek szerint az első vásárlók egy olyan bónuszlemezt is kapnának ajándékba a koronghoz, amelyen kiadatlan remixek és átdolgozások hallhatók.

Britney a napokban egy amerikai magazinnak cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint babát vár. (z, p)

A száz legjobb dal – újabb összesítés

A brit Express magazin is megszavaztatta az olvasóit, rangsoroltatta a zenetörténet legjobb felvételeit. Az olvasók szerint a világ legjobb dala a Bohemian Rhapsody, a Queen emlékezetes slágere. Érdekesség, hogy a listán mindössze három olyan sláger kapott helyet, amely nem brit, amerikai vagy kanadai zenész, előadó szerzeménye. Az Abba két dala, a Waterloo és a Dancing Queen tartozik a három kakukktojás közé, valamint Jacques Brel felvétele, a Ne Me Quitte Pas. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?