HĺRSZOLGÁLAT

Marilyn Manson átdolgozást készít
A zenészvilág egyik legfurcsább embere hamarosan egy csokorba gyűjti legsikeresebb dalait. Marilyn Manson válogatásalbumán a tervek szerint a slágerek mellett helyet kap egy Depeche Mode-dal, a Personal Jesus átdolgozása is, amely később kislemezen is napvilágot lát.

Marilyn Manson átdolgozást készít

A zenészvilág egyik legfurcsább embere hamarosan egy csokorba gyűjti legsikeresebb dalait. Marilyn Manson válogatásalbumán a tervek szerint a slágerek mellett helyet kap egy Depeche Mode-dal, a Personal Jesus átdolgozása is, amely később kislemezen is napvilágot lát. Az őszre tervezett lemez egy DVD-t is tartalmaz majd, amelyen megtalálható lesz a sztár eddig készült összes videoklipje is. (z, p)

A Westlife nem oszlik fel!

Bryan McFadden távozása megviselte a fiúkat, mégsem gondolkodnak azon, hogy feloszlatják a csapatukat. Ugyan tudatában vannak annak, már számtalanszor előfordult a poptörténelemben, hogy egy öttagú együttesből kilépett énekes az egész szerkezetet megingatta, gondoljunk csak a Take That és Robbie Williams, vagy a Spice Girls és Geri Halliwell példájára, de ők ennek ellenére hisznek abban, hogy négyesben is népszerűek maradnak. „Sokan már másfél évvel ezelőtt eltemettek bennünket, de rácáfoltunk a pletykákra. Sikeres albumot jelentettünk meg, és a turnénk is teltházak előtt zajlott. Lassan hozzászokunk, hogy a média mindig a negatívumokat hangsúlyozza, ám ezúttal sem engedjük, hogy az újságíróknak legyen igazuk” – nyilatkozta Shane Filan, a Westlife egyik tagja. (z, p)

Nelly énekli az Eb himnuszát

Nelly Furtado énekli a nyári labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos himnuszát. A portugál származású kanadai popénekesnő a Forca című dalt (magyar fordításban annyit tesz: hajrá) a július negyediki finálé előtt élőben is előadja a lisszaboni Estadio da Luzban. A portugál zsűri szerint a Forca egy remek, kifejezetten „portugálosra” sikeredett felvétel. Nelly tavaly megjelent albuma nem lett sikeres, de most az Európa-bajnokság himnuszának köszönhetően minden esély adott ahhoz, hogy ismét a listák élén találja magát. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?