Hétvégi programok a Pátria rádióban

Szombaton délben hírekkel és sportösszefoglalóval indítjuk közvetítésünket. 12.15-kor a Délidő témája a Magyar Koalíció Pártjának tisztújító előkészülete, illetve a párt e célból március 31-re öszszehívott kongresszusa. Stúdiónk vendége lesz Bárdos Gyula, az MKP frakcióvezetője. 13 órától Hétről hétre.

Szombaton délben hírekkel és sportösszefoglalóval indítjuk közvetítésünket. 12.15-kor a Délidő témája a Magyar Koalíció Pártjának tisztújító előkészülete, illetve a párt e célból március 31-re öszszehívott kongresszusa. Stúdiónk vendége lesz Bárdos Gyula, az MKP frakcióvezetője. 13 órától Hétről hétre. 15 órától ír népzenéből készült összeállításunkat hallgathatják meg. Ezután A tudomány világában két témáról lesz szó. Először Pukánszky Béla professzor kalauzolásával betekintünk a nanovilágba, majd utazásra indulunk a Naprendszerben. A 16 órai hírek után Köszöntő. A 17.40-kor kezdődő hírösszefoglaló után a Térerő jelentkezik, ezúttal a szabadkai szerkesztőség gondozásában. Szombati közvetítésünket a Slágerhullám zárja.

Vasárnap délben a hírösszefoglaló és műsorismertetés után a Nótacsokrot hallhatják. 13 órától a Randevúban ellátogatunk az alsóbodoki tavaszi olvasótáborba, ahol magyarországi és szlovákiai gyerekek töltötték el hasznosan a tavaszi szünetet. Egy most induló multikulturális kezdeményezésről, az Artkamráról is beszámolunk, stúdióvendégünkkel pedig az internet lehetőségeiről csevegünk. 15 órától Kaleidoszkóp: megismerkedhetnek két fiatal színművésszel, akik Szlovákiából indultak és jelenleg a budapesti Vígszínházban játszanak; megszólal egy ifjú zongorista, a 13 éves Szíjjártó Albertina; vers- és prózamondó iskolások mesélnek arról, hogyan jutottak el a Tompa Mihály vetélkedő járási döntőjébe; Szászi Zoltán költő és publicista egy internetes kulturális folyóirat, a Rovart megtekintésére és olvasására buzdítja önöket; Mestere volt egykor című rovatunkban ezúttal a tardoskeddi Hegedűs László beszél a fagyökerekben rejtőző szépségről és lehetőségekről. 16 órakor hírek, majd Köszöntő. A 17.45-kor kezdődő hírösszefoglalót irodalmi műsorunk, a Téka követi, melyben Lacza Éva többek közt Zalán Tiborral beszélget. 18.30-tól Aki tudja, írja meg – komolyzenei fejtörőnk márciusi kiadása jelentkezik. 19 órától a Világosság katolikus kiadásában Karaffa János bakai plébános prédikál. 19.40-től a Vatikáni rádió magyar híradóját közvetítjük. Adásunkat 20 órakor zárjuk. (culka)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?