Hétvégi programok

Szombat: A 8 órakor kezdődő Hétről hétre című publicisztikai magazinban áttekintjük a hét belpolitikai eseményeit. Foglalkozunk a parlament e heti munkájával is. Szó lesz az esetleges világbanki hitelről a roma asszisztensképzésre.

Szombat: A 8 órakor kezdődő Hétről hétre című publicisztikai magazinban áttekintjük a hét belpolitikai eseményeit. Foglalkozunk a parlament e heti munkájával is. Szó lesz az esetleges világbanki hitelről a roma asszisztensképzésre. A héten kitüntették a szlovákiai magyar művészeti élet jeles képviselőit – erről is beszámolunk a műsorban, és beszélgetés hangzik el Petőcz Károllyal, a Dévény-Pozsony nemzetközi utcai futóverseny kategóriagyőztesével. A 11 órai hírek után orvosi tanácsok. 11.15-től honismereti sorozatunkban Temetvény várának romjaihoz hívjuk a hallgatókat. A csallóközi határközség, Medve lakóinak életéről számolunk be 11.30-kor a Hazai Tükörben. 13 órakor a Tékában megemlékezünk az 50 éve elhunyt Molnár Ferencről, és egy-egy rendezvény kapcsán megszólalnak a Lilium Aurum, a Madách Kiadó és a Kalligram képviselői. A Keresd a nőt! című magazinban 13.30-tól két fiatal külföldi tapasztalatait osztja meg a hallgatókkal. 15 órától a nyugdíjasok műsorában Újtátrafüredre látogatunk el, ahol sok gyógyulni vágyó nyugdíjas talált már enyhülést panaszaira. A 16 órai hírek után Köszöntő, majd Napzárta.

Vasárnap: 8 órakor hírek, sportöszszefoglaló, kalendárium. Baptista félórával jelentkezik 9 órakor a Világosság. Igét hirdet Bánszky Tibor nagysallói lelkipásztor. A műsorban megszólal Mészáros Kálmán, a magyarországi baptista egyház elnöke, dr. Szebeni Olivér teológiai tanár és Jobbágy István, a szentpéteri gyülekezet énekkarának vezetője. Fél tízkor a Zenei galériában a neves osztrák operettszerzőre, Carl Millöckerre emlékezünk. A 10 órai hírek után indul a Randevú. A gyermekrészben a csillagokról cseverészünk kisiskolásokkal, majd Kabay Barna rendező kap szót, akit egy gyerekeknek szóló 13 részes sorozat kapcsán kerestünk meg. Az ifjúsági részben beszámolunk a Magyar Fiatalok Határok Nélkül Alapítvány, valamint a dunaszerdahelyi Darc Klub munkájáról. Sztárvendég az Animal Cannibals és a Barátok közt Andreája. A 14 órai hírek után Misad Katalin nyelvész a Gramma Nyelvi Iroda közönségszolgálatáról nyilatkozik az Anyanyelvünknek. A Kultúra világában 15 órától részleteket hallanak a Máthé Erzsivel készített beszélgetésből. A színművésznő a színházi világnap alkalmából tartott emlékest vendége volt. Fél négytől néprajzi összeállításunkat, a Hazai tájakont tűztük műsorra. Vasárnapi adásunk a Köszöntő és a Napzárta után, 18 órakor ér véget. (B. E.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?