Hétvégi programok

Szombaton 8 órakor kezdődik a Hétről hétre: beszámolunk a parlament e heti munkájáról, és kitérünk az ombudsman megválasztására; szerdán a Csallóköz vendége volt Németh Zsolt magyar államtitkár; szó lesz még a hidakról, és bemutatkozik az Alföld folyóirat. 11 órakor hírek, majd dr.

Szombaton 8 órakor kezdődik a Hétről hétre: beszámolunk a parlament e heti munkájáról, és kitérünk az ombudsman megválasztására; szerdán a Csallóköz vendége volt Németh Zsolt magyar államtitkár; szó lesz még a hidakról, és bemutatkozik az Alföld folyóirat. 11 órakor hírek, majd dr. Kiss László arról tart előadást, káros lehet-e a fül átlyukasztása. A Vándorbotban a peredi csatában elesett honvédek emlékművéhez kalauzoljuk el a hallgatókat. 11.30-kor a Hazai tükörben Ebed községbe látogatunk el. Délben hírek, majd nótacsokor. 13 órakor az Irodalmi mozaikban szó lesz Stendhalról, Grendel Lajos Szép históriák című novelláskötetéről, valamint Az Irodalom Visszavág című irodalmi lapról. 13.30-kor Tallózó. 14 órakor hírek. 14.05-től slágerek. 15 órától Kaland az élet című riportműsorunkban bemutatjuk Pereszlényi Sándor nyugalmazott alezredest. 16 órakor hírek, 16.05-től Köszöntő 17.40-ig. Szombati adásunk a Napzártával ér véget 18 órakor.

Vasárnap is 8 órakor indul adásunk. A hírek, sporteredmények, évfordulónaptár után összefoglaljuk a hét politikai történéseit. 9 órától a Világosság katolikus félórájában Stász Dezső makranci lelkiatya elmélkedését hallgathatják meg. A 10 órai hírek után Randevú: kisiskolásokat kérdezünk arról, milyen a jó pedagógus, a mindent tudó randevús gyerekektől megtudhatjuk, ki a munkanélküli. Az ifjúsági részben visszatérünk a Czuczor Napokhoz, gimnazistákkal a fajgyűlöletről beszélgetünk. Vendégünk lesz Zámola Ferenc volt testépítő, és ellátogatunk egy luxushajóra. 14 órakor hírek, nyelvművelő ötpercünkben pedig Lanstyák István tart előadást az újrakölcsönzésről. 14.15-kor kapcsoljuk Londont, a BBC magyar nyelvű adását. 15 órakor jelentkezik a Kultúra világa, melyben a Kassák és a MADI ma című nemzetközi művészeti fesztiválról hallhatnak öszszeállítást. 15.30-tól néprajzi összeállításunkban bemutatjuk a dunaszerdahelyi Pántlika táncházzenekart. 16.00-kor hírek, majd Köszöntő. Vasárnapi adásunk is a Napzártával ér véget 18 órakor. (ML)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?