Hétvégi programok

Szombaton délben 12 órakor hírekkel és sporthírekkel kezdjük közvetítésünket. 12.15-kor a Délidő témája a szünidő, a stúdió vendége pedig Hadas Katalin pszichológus. 13 órakor jeletkezik zenés publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre. 15 órától A népek zenéje című műsorunkban a 2002.

Szombaton délben 12 órakor hírekkel és sporthírekkel kezdjük közvetítésünket. 12.15-kor a Délidő témája a szünidő, a stúdió vendége pedig Hadas Katalin pszichológus. 13 órakor jeletkezik zenés publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre. 15 órától A népek zenéje című műsorunkban a 2002. évi Tavaszi szél vizet áraszt népzenei fesztiválon készült felvételekből válogat a szerkesztő. 15.30-tól Tudomány világa. Műsorunkban először dr. Somsák László vegyészprofesszorral, a deb?re?ceni tudományegyetem tanszékvezető tanárával ismerkedhetnek meg, majd a röntgendiagnosztika 150 évvel ezelőtt született úttörőjére, Alexander Bélára emlékezünk, végül Hajdú Istvánnal, a Nyitrai Agrártudományi Egyetem öröklődéstani és növénynemesítési tanszékének tudományos munkatársával beszélgetünk. 16 órakor hírek, majd zenés köszöntőnket közvetítjük 17.40-ig, ezt követi hírösszefoglalónk. 18 órakor megismételjük a Térerő 2007. június 24-én közvetített adását, amely a Muravidéki Magyar Rádió gondozásában készült.

Vasárnap is délben kezdjük közvetítésünket. A hírek és sporthírek után Nótacsokor. 13 órakor jelentkezik ifjúsági műsorunk, a Randevú. A mese után két napközis táborba is ellátogatunk, majd egy jövő hetiről adunk előzetest. Vendégünk lesz Lacza Gergő, aki a SZMAZE augusztusi rockfesztiváljairól ad információkat. Sztárvendégünk pedig egy nagy név a rádiózás múltjából és jelenéből. 15 órától megismételjük az ez év május 6-án közvetített Kaleidoszkópot, melyben Szabó T. Attila professzorral, dr. Juhász Árpád geológussal és televíziós szerkesztővel, Menyhárt József nyelvésszel és előadóművésszel beszélgetünk, végül a Történelmi kalandozások című rovatunkban a 16. században élt jeles törökverő hadvezért, Pálffy Miklóst mutatja be dr. Pálffy Géza történész. 16 órakor hírek, majd a Köszöntőt közvetítjük. 17.45-től összefoglaljuk a külföldi és hazai eseményeket. 18 órakor a Tékában Hizsnyai Zoltán nyilatkozik az Irodalmi másnapok című rendezvényről, Patrik Ouředník A huszonnégyes év című könyvét Ágoston Attila mutatja be, és beszélgetés hangzik el az ismert magyarországi irodalomtörténésszel, Szakolczay Lajossal. 18.30-kor Aki tudja, írja meg – zenei fejtörő. 19 órakor a Világosság katolikus műsorában megismételjük Mons. Koller Gyula pápai káplán idén pünkösdkor elhangzott szentbeszédét és a Magyar Katolikus Napról készített korábbi összeállításunkat. 19.40-től a Vatikáni Rádió magyar híradóját közvetítjük. (MoL)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?