Hétvégi programok

Szombaton délben hírekkel és sportösszefoglalóval indítjuk közvetítésünket. 12.15-kor kezdődik Miklósi Péter élő, közéleti társalgóműsora, a Délidő, melynek vendége Agárdy Gábor, Pozsony megye önkormányzatának alelnöke lesz. 13 órától jelentkezik a Hétről hétre című zenés publicisztikai magazin.

Szombaton délben hírekkel és sportösszefoglalóval indítjuk közvetítésünket. 12.15-kor kezdődik Miklósi Péter élő, közéleti társalgóműsora, a Délidő, melynek vendége Agárdy Gábor, Pozsony megye önkormányzatának alelnöke lesz. 13 órától jelentkezik a Hétről hétre című zenés publicisztikai magazin. 15 órától Népek zenéje című sorozatunkat hallhatják. 15.30-tól a Kultúra világában a 100 esztendeje született és 35 éve elhunyt festő- és grafikusművész, Szabó Gyula alakját és munkásságát idézzük meg. A 16 órai hírek után zenés köszöntőnket közvetítjük. 17.40-kor hírösszefoglaló. Ezt követően a Térerő jelentkezik. Szombati közvetítésünket a Slágerhullám zárja.

Vasárnap délben a hírek és műsorismertetés után a Nótacsokort hallhatják. 13 órától Randevú: a mindent tudó randevús gyerekektől megtudhatjuk, mi az a fekvőrendőr, összeállításban számolunk be a kisiskolások részére szervezett Manótáborról, és vendégünk lesz az ekecsi Last Blues Band nevű zenekar. 15 órától Lacza Tihamér műsorában, a Kaleidoszkópban összeállítást hallhatnak a felső-csallóközi Békén rendezett 4. Nemzetközi Népzenei Fesztiválról. Megszólal a település polgármestere, Szerda Mária, a rendezvény számos helybeli közreműködője és résztvevője. 16 órakor hírek, majd Köszöntő. 17.45-kor összefoglaljuk a nap eseményeit. 18 órától a Tékában beszélgetés hangzik el Fónod Zoltánnal Szellemi őrjárat című legújabb könyve ürügyén, amely elsősorban irodalmi publicisztikát tartalmaz. Ezután George Gershwin halálának 70. évfordulója alkalmából a Zenei galériában felelevenítjük a zeneszerző munkásságát. 19 órától a Világosság református egyházi műsorában az Isten küldötteinek Mamré tölgyesi találkozója kapcsán szól igehirdetésében a hallgatókhoz Molnárné Béres Éva királyhelmeci segédlelkész. 19.40-től a Vatikáni rádió magyar híradóját közvetítjük. (culka)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?