Hétvégi programok

Szombaton délben 12 órakor hírekkel kezdjük közvetítésünket. 12.15-kor a Délidő vendége Kvarda József, a Csallóközi Falvak és Városok Társulásának elnöke. 13 órakor jelentkezik a Hétről hétre.

Szombaton délben 12 órakor hírekkel kezdjük közvetítésünket. 12.15-kor a Délidő vendége Kvarda József, a Csallóközi Falvak és Városok Társulásának elnöke. 13 órakor jelentkezik a Hétről hétre. 15 órától magyar népzene szól a Bojtár együttes, a Csallóközkürti Aszszonykórus, Berecz András, valamint a Méta, a Kolompos, a Dánfi és a Boglya együttes előadásában. 15.30-tól a Kultúra világát hallgathatják meg, témái: először a Szlovákiai Magyar Képzőművészek Társasága tagjainak Áthidalás címmel megrendezett pozsonyi kiállításáról lesz szó, majd köszöntjük a 25 éves zselízi Franz Schubert Kórust, végül a komáromi Csemadok Galériába látogatunk el. 18 órakor jelentkezik a Térerő, ezúttal a Kolozsvári Magyar Szerkesztőség gondozásában. 19 órától közvetítjük a Slágerhullámot.

Vasárnap is délben kezdjük közvetítésünket. A hírek után a Nótacsokor hallható. 13 órakor jelentkezik a Randevú. Ifjúsági műsorunkban befejeződik Rigócsőr királyfi története, a fő téma pedig az érettségi lesz. A szerkesztő Csenger Ferenc. 15 órától a Kaleidoszkópban hangképekben számolunk be a budapesti székhelyű Olajág Keresztény Művészeti Társaság Vendégség című pozsonyi vándorkiállításáról. Megszólalnak a kiállítás szervezői, Hrubík Béla, Kalita Gábor és Balla Katalin, hallhatják Jelenits István piarista professzor szép gondolatokkal teli ünnepi megnyitóját, és mikrofonhoz kértünk néhány kiállító művészt is: Máder Indirát, Oláh Szilvesztert, Rieger Tibort és Szente Mónikát. 18 órakor Téka. A tartalomból: A Kalligram és a Madách-Posonium frissen megjelent könyveit múlt heti műsorunkban mutattuk be, ezúttal a dunaszerdahelyi Nap Kiadó igazgatója, Barak László beszél könyvheti kiadványukról, a Lilium Aurum Kiadó igazgatója, Hodossy Gyula szintén beszámol a Könyvhéten való részvételükről, valamint a Szlovákiai Magyar ĺrók Társaságának rendezvényéről. 18.30-tól a Világosság katolikus különkiadása jelentkezik, pünkösdi szentmisét közvetítünk Nádszegről. A Vatikáni Rádió magyar híradóját ez alkalommal 19.30-tól közvetítjük. (MoL)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?