Hétvégi programok

A mai közvetítés a Hétről hétre című zenés, publicisztikai magazinnal kezdődik, amely reggel héttől fél tizenkettőig hallgatható. A tartalomból: Felkavarta a közvéleményt a nyitrai diáklány esete, a rendőrség leállította a vizsgálatot az ügyben.

A mai közvetítés a Hétről hétre című zenés, publicisztikai magazinnal kezdődik, amely reggel héttől fél tizenkettőig hallgatható. A tartalomból: Felkavarta a közvéleményt a nyitrai diáklány esete, a rendőrség leállította a vizsgálatot az ügyben. Az áldozatból most vádlott lett, a közvélemény pedig feszülten várja, hogyan végződik ez a párját ritkító, döbbenetes ügy. 11.30-kor a Délidő vendége Bugár Béla, az MKP elnöke. 13 órakor Téka: a műsorban Bettes István gyermekeknek szánt könyvét ajánljuk, és megemlékezünk a 10 éve elhunyt Mikola Anikó költőről, prózaíróról és műfordítóról. 15 órától Cúth János Csodagyógyszer c. hangjátékát tűztük műsorra, a főbb szerepekben Siposs Ernőt, Dráfi Mátyást, Cs. Tóth Erzsébetet és Turner Zsigmondot hallják. A 16 órai hírek után a Köszöntőt sugározzuk. Szombati közvetítésünk utolsó fél órájában, a Napzártában összefoglaljuk a nap eseményeit, ám előtte még nyelvi vétségeinkről szólunk az ötperces Anyanyelvünkben.

Vasárnap hírekkel és sportösszefoglalóval indul a Pátria rádió műsora 7 órakor. A 8 órai híradást követően a Világosság református félórájában Kuczy Lajos garammikolai és szódói lelkipásztor elmélkedik. 8.30-től a Zenei galériában az 55 éves Peter Dvorský életpályáját ismertetjük. A 9 órai hírek és sportösszefoglaló után Randevú Nyitrai Nórával. A műsorban beszélgetés hangzik el a Zene VAN vándorfesztivál résztvevőivel, megtudhatjuk milyen is az élet az Egyesült Államokban, és hogy milyen koncertekkel és érdekességekkel várják Komáromba a fiatalokat és szórakozni vágyókat az őszi szemeszterben. Természetesen lesz Pop-Mix, Gyerekszáj és Hírmorzsák, sztárvendégünk pedig a Kispál és a borz énekese Lovasi András lesz. 13 órakor a Térerő jelentkezik – ezúttal Újvidékről. 14.05-kor a Kaleidoszkópot közvetítjük, amelyben bemutatjuk a koloni Balkó Györgyöt és fiát, akik szabad idejükben fafaragással foglalkoznak. Füzék Erzsébet, a Csemadok Rozsnyói Területi Választmányának titkára a Rozsnyói járásban folyó kultúrmunkáról és az ismét erőre kapott Csemadok-szervezetekről beszél. Végül megismerkedhetnek Néveriné Demeter Eszterrel, aki szülőfalujában, Barsváradon egy magántájházat hozott létre. 15 órakor humanitárius félóránk, a Segítsünk jelentkezik. Témái: gyógypedagógiai tanácsadó nyílt a dunaszerdahelyi Speciális Magyar Tannyelvű Alapiskolában, lovasterápia a csízi fürdőben. A fél négykor kezdődő Hazai tájakon c. néprajzi összeállítás vendége az 55 éves szinai Rozmaring tánccsoport. (bodri)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?