Hétvégi programok

Szombaton reggel 7 órakor kezdődik zenés publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre. A 11.30-kor induló Délidő témája a kerületi hivatalok tervezett megszüntetése, illetve fennmaradása. 13 órakor a Téka irodalmi magazinban megemlékezünk a napokban elhunyt Faludy György költőről, és beszélgetés hangzik el Juhász R.

Szombaton reggel 7 órakor kezdődik zenés publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre. A 11.30-kor induló Délidő témája a kerületi hivatalok tervezett megszüntetése, illetve fennmaradása. 13 órakor a Téka irodalmi magazinban megemlékezünk a napokban elhunyt Faludy György költőről, és beszélgetés hangzik el Juhász R. Józseffel új könyvéről. 15 órától A kultúra világában először a Komáromi Jókai Színház új évadának bemutatóiról Varga Emese dramaturg tájékoztat. A Jókai Színház első bemutatójának, Molnár Ferenc Doktor úr című vígjátékának egyik főszereplője Fabó Tibor lesz, akivel a próbák megkezdése előtt beszélgettünk. Kiss Péntek József háromnapos szakmai találkozót és Musicalfesztivált szervez szlovákiai magyar amatőr színjátszó együttesek számára. 15.30-tól népszerű operett részleteket közvetítünk.

Vasárnap is reggel 7 órakor indul adásunk. A 8 órai hírek után a Világosság katolikus kiadásában Makovics István bolyi plébános elmélkedését halljuk. A szeptember elsején Nádszegen megtartott Remény-nap kapcsán nyilatkozik a Világosságnak a Remény főszerkesztője, Herdics György atya. 9 órakor hírek, majd a Randevú jelentkezik, melynek központi témája a tanévkezdés. A műsor vendége lesz a megasztáros Schmidt Vera. A műsorvezető-szerkesztő Puha József. 13 órától közvetítjük a Térerőt. A közép-európai nemzetiségi stúdiók közös magazinja ezúttal a bukaresti magyar szerkesztőség gondozásában készül. 14.05-kor kezdődik a Kaleidoszkóp, melyben felidézzük a nyári szünidő utolsó pillanatait. Mikrofonunkkal Diószegen egy kézművestáborban jártunk, ahol helyi és környékbeli gyerekek komáromi és magyarországi társaikkal együtt ismerkedtek a különböző kézművestechnikákkal. 15 órakor kezdődik az Őszidő, melyben a szenci nyugdíjasok klubtevékenységét mutatjuk be, és nagymamák vallanak unokáikról. 15.30-tól Hazai tájakon. Néprajzi összeállításunkban Forgon Andorral Gömörmihályfalva régi életmódjára emlékezünk. (MoL)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?