HETI7

Eminem 8 Mérföld című filmjének DVD-je a boltokba kerülés napján negyven millió dolláros bevételt hozott; a Universal Home Video szóvivője elmondta, hogy huszonnégy óra leforgása alatt több mint kétmillió darab talált belőle gazdára, ami rekord.

Eminem 8 Mérföld című filmjének DVD-je a boltokba kerülés napján negyven millió dolláros bevételt hozott; a Universal Home Video szóvivője elmondta, hogy huszonnégy óra leforgása alatt több mint kétmillió darab talált belőle gazdára, ami rekord.

A nyolcvanas évek legendás zenekara, a Tears For Fears úgy döntött, hogy a visszatérő albumukat, az Everybody Loves A Happy Ending címűt a beígért április ötödikei dátum helyett egy későbbi időpontban jelentetik meg; a csúszás okát nem hozták nyilvánosságra, sőt azt se tudatták, hogy az a bizonyos későbbi időpont pontosan mit takar.

A magyar nagylemezeladási listát George Michael visszatérő albuma, a Patience vezeti; a múlt heti meglepetés-listavezető, a Belga lemeze, a Jön a Gólem! című a második helyre szorult vissza.

Jay Kay már dolgozik az új Jamiroquai-lemezen; a dalokat Toby Smith nélkül írja, aki 2002-ben kilépett a bandából.

Ahogy várható volt, Anastacia új albuma nyitott az angol nagylemezlista élén, a dalok összesítésének csúcsán pedig McFly újdonsága, a 5 Colours In Her Hair debütált.

Egy bennfentes szerint túlvan a kiadóval folytatott jogi vitán a Backstreet Boys, és a fiúk végre stúdióba vonultak; a legutóbbi lemezük 2000-ben jelent meg, ezután hosszas pereskedésbe kezdtek a Jive-val, mondván: a cég vezetői korlátozzák őket a művészi szabadságukban.

A brit The Darkness kénytelen volt lemondani az amerikai turné néhány fellépését, mert az énekesnek, Justin Hawkinsnak elment a hangját. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?