HETI7

Ismét börtönbe került Bobby Brown, ezúttal kilencven napot kell a rácsok mögött töltenie, mivel hónapok óta nem fizet gyermektartási díjat a két, házasságon kívül született gyermekének.

Ismét börtönbe került Bobby Brown, ezúttal kilencven napot kell a rácsok mögött töltenie, mivel hónapok óta nem fizet gyermektartási díjat a két, házasságon kívül született gyermekének.

Madonna menedzsere, Caresse Henry bejelentette, hogy az énekesnő turnéra indul, amelynek első állomása Los Angelesben lesz, május huszonnegyedikén; a Re-Invention Tour elnevezésű koncertkörút a legnagyobb amerikai városok után a nyáron átruccan Európába is; eddig két dátumot, a londonit (augusztus 18., Earls Court) és a párizsit (szeptember 1., Bercy Stadion) hozták nyilvánosságra.

Judy és Zsolti ma veszik át a tavaly megjelent, Elmúlt a nyár című Groovehouse-album eladási adatai után járó aranylemezt a kiadó által szervezett ünnepségen.

„Sajnos manapság a zene elsősorban a szexről szól, és nem az intimitásról, a mély érzelmekről, ezért jó volna, ha egy kicsit behúznánk a féket, és ismét az udvarlásról, a szerelemről énekelnénk a szeretkezés helyett” – nyilatkozta Babyface, akinek új albuma, a Love Story egy szerelem teljes történetét meséli el egészen a kezdetektől.

Prince többé nem tartozik a független művészek közé, a napokban szerződést kötött a Columbia Recordsszal; a hamarosan megjelenő Musicology című albumát már a kiadó jelenteti meg.

Ronan Keating, aki a kezdeti időben a Westlife útjait is egyengette, tudni véli, hogy Bryan McFadden után Shane Filan lesz a következő, aki kilép az együttesből.

Minden idők legsikeresebb német rockcsapata, a Scorpions hosszú hallgatás után új stúdióalbummal jelentkezik; az Unbreakable című lemez április tizenkilencedikén kerül a boltokba, ám az új dalokba már most belehallgathatnak az érdeklődők a zenekar honlapján. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?