HETI7

A Garbage tagjai elkezdtek dolgozni a következő stúdiólemezükön, de a korong várhatóan csak 2005-ben kerül a boltokba; a produceri feladatokat ezúttal nem a zenekar, hanem egy „külső” szakember, John King látja el.

A Garbage tagjai elkezdtek dolgozni a következő stúdiólemezükön, de a korong várhatóan csak 2005-ben kerül a boltokba; a produceri feladatokat ezúttal nem a zenekar, hanem egy „külső” szakember, John King látja el.

Szombaton a budapesti Körcsarnokban tartja Puerto Rico című lemezének bemutató koncertjét a Fiesta; ugyanezen a napon koncertezik a Petőfi Csarnokban a Hooligans, a Szenzáció!!! című lemez anyagát láthatja a közönség.

A New York-i Beastie Boys tagjai a napokban bejelentették, hogy a hatodik nagylemezük a tervek szerint még a nyár folyamán a boltokba kerül.

Közös klipet forgatott Beyoncé és Usher a Naughty Girl című dalukhoz, amely az énekesnő szólóalbumán hallható, ám a video nagyon erotikus, így kicsi a valószínűsége annak, hogy napközben látható lesz az eredeti, cenzúrázatlan változatban.

A magyar kislemezlistát a Unique új albumának második dala, az Úton vezeti, míg a rádióállomások legjátszottabb felvétele a Let The Sunshine In a Milk And Sugar előadásában.

Még ebben a hónapban megjelenik maxi cédén a Love Will Come Through című Travis-felvétel, amelyet tavaly novemberben az internetről már letölthettek a rajongók; a bevételt a gerincsérülést szenvedett emberek gyógyítására létrehozott alapítványnak utalta át az együttes.

Az egyszercsak nevű magyar zenekar A végtelen futam című dögös, rockelemekkel átszőtt dallal harangozza be a második lemezét. A felvételhez készült videoklip főszereplője Kokó. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?