HETI7

Magyarország legismertebb hegedűvirtuóza, Edvin Marton pénteken új albummal jelentkezik Stradivarius címmel – klaszszikusok mellett saját szerzemények is színesítik az anyagot, a C’est la vie című dalban Lou Bega működik közre.

Magyarország legismertebb hegedűvirtuóza, Edvin Marton pénteken új albummal jelentkezik Stradivarius címmel – klaszszikusok mellett saját szerzemények is színesítik az anyagot, a C’est la vie című dalban Lou Bega működik közre.

Britney Spears férje a Teen Choice Awardson megmutathatta énektudását – a feleség konferálta fel a gálán, a K-Fed művésznévre hallgató ifjú titán a Lose Control című dalt adta elő jó pár háttértáncos társaságában.

A Lordi az üdítőital-piacot is meghódítja, hamarosan a boltokba kerül a Lordi-kóla, a horrormaszkos zenészekről elnevezett üdítőital.Szeptember 12-én új stúdióalbummal jelentkezik a Basement Jaxx Crazy Itch Radio címmel – a beharangozó Hush Boy egy hete hétfőn jelent meg.

Az egykori Nirvana dobosa, jelenleg a Foo Fighters frontembere, Dave Grohl szólódalt adott ki a Rising Son: The Legend Of Skateboarder Christian Hosoi című dokumentumfilm zenei albumához Vile címmel.

A P.O.D. négy nagylemez után búcsút intett az Atlantic kiadónak – a zenekar a céget okolja egyre csökkenő eladási mutatóiért.

A magyar Yonderboi második albumának első slágere, a Were You Thinking Of Me? napi rotációban volt látható a Music Television műsorán – az új dal, a People Always Talk About The Weather ugyanúgy naponta látható. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?