Helen Mirren rádörrent az előadását megzavaró utcai dobosokra

London |

<p>Jól ráijesztett egy londoni színház előtt az utcán doboló csoportra a II. Erzsébetet alakító Helen Mirren, aki teljes királynői díszben kivonulva kérte rajtuk számon, hogy miért teszik tönkre az előadást.</p>

 

Mirren, aki a The Audience (Az audiencia) című darabban játssza a királynőt a The Daily Telegraph című brit napilapnak számolt be a szombaton történtekről.    "Rémesen éreztem magam, de tennem kellett valamit, mivel elrontották az előadásunkat" - mondta az Oscar-díjas színésznő, akit a közelmúltban éppen ezért a szerepéért tüntettek ki Londonban a Laurence Olivier-díjjal.    A dobosok egy meleg zenei fesztiválra akarták felhívni a figyelmet az utcán. Szóvivőjük, Mark Williams kijelentette, hogy borzasztóan bántja őket, amiért felbosszantották Mirrent, viszont nagy örömmel várják a fesztiválra.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?