Halle Berry, a Macskanő

A jelek szerint Halle Berry játssza majd a címszerepet a francia rendező, Pitof által készített Catwoman című filmben.
Még ez évben megkezdődik a francia Pitof által rendezett Catwoman című film forgatása. Az alkotást jegyző Warner Brothers filmstúdió jelenleg az Oscar-díjas Halle Berryvel tárgyal.

# A jelek szerint Halle Berry játssza majd a címszerepet a francia rendező, Pitof által készített Catwoman című filmben.

Még ez évben megkezdődik a francia Pitof által rendezett Catwoman című film forgatása. Az alkotást jegyző Warner Brothers filmstúdió jelenleg az Oscar-díjas Halle Berryvel tárgyal. Korábban Nicole Kidman, illetve Aslhey Judd neve is felmerült a főszereppel kapcsolatosan.

Catwoman a Batman visszatér című filmben tűnt fel először a vásznon, az akkor Michelle Pfeiffer által alakított vonzó és szeszélyes Macskanő azóta Hollywood színésznőinek egyik szerepálmává vált.

A Warner Borthers közel két hete tárgyal Berry ügynökével. Bár a két fél között ez idáig nem született megállapodás, a filmes szakma tagjai szinte biztosra veszik, hogy az egykori Bond-lány végül elfogadja az ajánlatot.

A színes bőrű színésznő a szintén a Warner Brothers által készített Gothika című filmben lesz látható a legközelebb. A jól ismert producer, Joel Silver nevéhez kötődő produkcióban Robert Downey Jr és Penelope Cruz lesz Berry partnere. (m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?