Hallani újra

Félsüket jeligére: „Gyakran eldugul a jobb fülem, járom miatta az orvosokat, ajánlottak fülcseppeket, de sajnos nem segített. Néha hetekbe-hónapokba is beletelik, míg újra hallok. Aztán egyik napról a másikra megint eldugul a fülem. Igaz, hogy már 57 éves vagyok, de azért még hallhatnék.

Félsüket jeligére: „Gyakran eldugul a jobb fülem, járom miatta az orvosokat, ajánlottak fülcseppeket, de sajnos nem segített. Néha hetekbe-hónapokba is beletelik, míg újra hallok. Aztán egyik napról a másikra megint eldugul a fülem. Igaz, hogy már 57 éves vagyok, de azért még hallhatnék. Az volna a kérdésem, hogy nem tudna-e nekem egy szakember valamit ajánlani, ami végre segítene?”

Speciális gyógyszer a süketségre, füldugulásra nincsen, de vannak természetgyógyászati eljárások, és a gyógynövény-készítményekkel való komplex kezelés eredményhez vezethet. Minden betegségnek megvan az oka. A süketség Önnél még korai, tehát az okokat kell megtalálni, azokat orvosolni, és az eredmény nem marad el. A süketség egyik oka lehet pl. az érelmeszesedés, amikor a fület behálózó erek olyannyira elszűkülnek, hogy a fül nem kap elegendő vért és ezzel tápanyagokat és oxigént. Már 35 éves kortól kocsonyás lerakódások keletkeznek az erekben, különösen a férfiaknál, s főleg azoknál, akik helytelenül táplálkoznak. De az okok között ott van a középfülgyulladás és az Eustach-kürt gyulladása is. A halláscsökkenést még súlyosbíthatja a gyakori stressz, melynek következtében csökken a szervezet ellenálló-képessége, és nem működnek a szervezet öntisztító-öngyógyító folyamatai. Erről tanúskodik az Ön panasza is, hogy vissza-visszatérő félsüketségben szenved, hogy a szakorvosi beavatkozások segítenek, de az alapprobléma marad. Többet kellene tudnom az Ön szokásairól, életviteléről, családi és szociális hátteréről, hogy hathatósan segíthessek, hisz a természetgyógyászoknak sincs csodagyógyszerük, melyet meg lehet vásárolni valahol valamilyen néven, s már meg is szünteti a bajt. Létezik viszont olyan komplex gyógyprogram, amely kiegészíti az orvosi ellátást. Ennek alapja a tisztítókúra, mely nemcsak a beleket és a májat tisztítja ki, hanem az erekből is az elmeszesedést. Például ha a vastagbélben kedvezőtlen a bélflóra, mérgező gázok keletkeznek, melyek a vérárammal eljutnak mindenhová, leblokkolják a májfunkciókat, ezért a máj nem semlegesíti a koleszterint és a káros triglicerideket. A vér telítődik ezekkel, a lerakódások az erekben is fokozódnak, ezáltal romlik a hallás is.

A komplex gyógyprogram nem azt jelenti, hogy a kedves levélíró gyorsan beszerzi a megfelelő gyógynövény-készítményeket, és egy csapásra hallani fog. Használatuk ugyanis szakfelügyeletet igényel, hisz nincs két egyforma páciens, még akkor sem, ha egyforma a diagnózisuk. Például a Golden Yaccát, mely kihajtja a szervezetből a lerakódásokat, tehát az érelmeszesedést is, nem ajánlom szakfelügyelet nélkül alkalmazni, mert ha teszem azt magas a vérnyomása, olyan sok lerakódás szabadulhat fel a szervezetében, hogy magasvérnyomás-krízisbe juthat. Ezért feltétlenül szükséges olyan gyakorlott természetgyógyászt keresni, aki együttműködik a kezelőorvossal.

Első számú gyógypont a pozitív gondolkodás mindennapi gyakorlása, vagyis hinni kell benne, hogy ha összekötjük a beteget a természettel, akkor meggyógyul. Ennek érdekében naponta kb. Ötvenszer el kell mondania magában, hogy „napról napra jobban érzem magam – egészségesebb vagyok”. Ám nem mindegy, hogy az ember mikor mondja, akkor igazán hatásos, amikor félálomban van. Bizonyíték erre, hogyha problémáink vannak, a megoldást hozó kreatív gondolatok is akkor ugranak be, amikor elszakadtunk a külvilágtól. Sokszor pedig azért kell elmondani, hogy a gyógyprogram beíródjék a szellemünkbe, mely veszi ezt, elkezdi véghezvinni, s mi a háttérből gyógynövényekkel csak megsegítjük a testet, hogy kövesse a szellemet. De ez még nem minden. Ahhoz, hogy a környezetünk ne tudja felborítani lelki nyugalmunkat, kérni kell a segítséget onnan, ahonnan egyedül lehetséges, vagyis a Teremtőtől: „Atyám, örök szeretet, segíts meg, és köszönöm!” Ha ez működik, nincs a világon olyan hatalom, mely aztán a lelki nyugalmunkat megzavarja.

Csak mindezek után következik a test megsegítése, hogy kövesse szellemünket:

1. Gyógyteával

2. Az élet gyógynövényével, amely leköti a mérgeket és kiüríti a széklettel

3. A barátságos baktériumokkal, amelyek visszaállítják a természetes bélflórát

4. A Golden Yaccával, amely minden idegen anyagot kihajt a szervezetből, azaz többek között a koleszterint is az erekből. Az Ön esetében a fülét ellátó erekből is. Ezzel kidugaszoljuk az immunrendszert alkotó nyirokhálózatot, és elindul az általános tisztulási program.

Sajnos ez a tisztulási-méregtelenítő folyamat nem tünetmentes. Ha a testben valahol zsiborgás jelentkezik, nyomás, enyhe vagy intenzív fájdalom, olyan pulzálás, mintha valaki az ujjával ritmikusan nyomogatná azt a testrészünket, amely éppen tisztul, az nem azt jelenti, hogy a méregtelenítő-tisztító kúra rossz, hanem azt, hogy a szervezet reagál a méregtelenítésre. Ennek örülni kell, hisz csak átmeneti jelenség, és miután minél több salakanyag mosódik ki a szervezetből, az illető annál jobban fogja magát érezni. Ön például azt fogja tapasztalni, hogy a hallása fokozatosan javul, míg végül teljesen rendbe jön.

A szervezetben végbemenő regenerációs folyamatok csak akkor pozitívak, ha a páciens aktívan együttműködik, a testi tisztulás akkor százszázalékos, ha párhuzamos vele a lelki tisztulás. Nem elég ugyanis a természethez visszatérni, ahhoz is vissza kell, aki a természetet teremtette.

A fül külső kezelése abban nyilvánul meg, hogy hatékony fülcseppeket alkalmazunk ha kell, az esetben, ha még mindig tart a krónikus gyulladás. Ilyenek a propoliszos-olajos cseppek, mert ezeknek erős antibiotikus, gyulladásgátló és regeneráló hatásuk van. Számításba jöhet még a bíborvörös kasvirág vagy a kövirózsa nedve. Jó szolgálatot tesz a fülgyertyával való kezelés is, amely átmelegíti és fellazítja a blokkban levő középfület.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?