Gyermeknap légi bemutatóval

A Szímői Községi Hivatal, a helyi mezőgazdasági szövetkezet, a vadászszervezet, az önkéntes tűzoltók, a szülői szövetség és a pedagógusok közös szervezésében hagyományos gyermeknapi ünnepség lesz a szímői sportpályán, tűzoltó, kommandós és légi bemutatóval. A gyerekek kipróbálhatják a helikoptert és a harckocsit is.

A Szímői Községi Hivatal, a helyi mezőgazdasági szövetkezet, a vadászszervezet, az önkéntes tűzoltók, a szülői szövetség és a pedagógusok közös szervezésében hagyományos gyermeknapi ünnepség lesz a szímői sportpályán, tűzoltó, kommandós és légi bemutatóval. A gyerekek kipróbálhatják a helikoptert és a harckocsit is. A jókedvről a közismert Jožo Pročko gondoskodik. (ú)

Szímő, sportpálya, péntek

Huszti Péter a Nemzeti vezérigazgatója

Budapest. Huszti Pétert nevezte ki a Nemzeti Színház Rt. új vezérigazgatójának Görgey Gábor kulturális miniszter. A nemzeti kulturális örökség minisztere elmondta: ő mint miniszter tulajdonosa a Nemzeti Színház Rt.-nek, ezért joga van arra, hogy kinevezze a teátrum igazgatóját, aki egyben az rt. vezérigazgatója is, és nincs kötelezve pályázat kiírására. – Huszti Péter az a személy, akinek van életműve, akit a közönség mint sztárt nagyra becsül, van rendezői és főiskolai rektori múltja, és a szakmai körök is elfogadják – mondta a miniszter. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?