George Michael sikere Magyarországon

George Michael régóta várt nagylemeze, a Patience jelenleg a legkelendőbb nemzetközi kiadvány a magyar piacon, az eladási lista második helyén tanyázik a Megasztár-album mögött, miközben a róla kimásolt első kislemezsláger, az Amazing a tizenötödik helyről az élre tört a kereskedelmi rádiók összesít

George Michael régóta várt nagylemeze, a Patience jelenleg a legkelendőbb nemzetközi kiadvány a magyar piacon, az eladási lista második helyén tanyázik a Megasztár-album mögött, miközben a róla kimásolt első kislemezsláger, az Amazing a tizenötödik helyről az élre tört a kereskedelmi rádiók összesített játszási listáján. A dal egész Európában nagy siker. Ennek ellenére a görög származású énekes nem elégedett a fogadtatással, szerinte az Amazingből jóval nagyobb sláger is válhatna, ha a videoklipje nem lenne ennyire unalmas. Úgy véli, másfajta koncepcióval kellett volna belefogni a forgatásba, és saját magára némi imázsváltás is ráfért volna, hiszen az 1987-es Faith-korszakával teljesen megegyező fizimiskáját már unják az emberek. De ezek szerint mégsem…

A Rádiós lista első húszas mezőnyében nincs sok változás az elmúlt hetekhez képest. Továbbra is az élbolyban szerepel Dido slágere, a White Flag, és két ősrégi felvétel, a Feel valamint a Ka-Ching! is az élmezőny szereplője, pedig Robbie Williams és Shania Twain azóta több dallal is megjárta a slágerlistákat. Ez egyébként nemcsak Magyarországra jellemző, hanem a német nyelvterületre is, ahol szintén a rádiós listák élmezőnyében tanyázik a szóban forgó két sláger.

A legjátszottabb magyar felvétel a Groovehouse dala, a Ha újra látom című. Judy és Zsolti harmadik albumáról már elkezdték játszani az új slágeresélyes dalt, a címadó, Elmúlt a nyár címűt. A tizenkettedik helyre érkezett meg a TNT és Szekeres Adrien közös felvétele, amely minden bizonnyal a következő hetek egyik nagy magyar slágere lesz. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?