Fliegauf Bence újra forgat

MTI-HÍRBudapest. A Duna holtágán és a budai hegyekben is forog Fliegauf Bence új filmje, a Liliom ösvény, amelyben anya és kisfia szembesül élet és halál kérdéseivel egy mesékkel teleszőtt belső utazás során.

MTI-HÍR

Budapest. A Duna holtágán és a budai hegyekben is forog Fliegauf Bence új filmje, a Liliom ösvény, amelyben anya és kisfia szembesül élet és halál kérdéseivel egy mesékkel teleszőtt belső utazás során. A szinopszis szerint amikor a film főszereplőjének, Rebekának az anyja meghal, Rebeka felkutatja rég nem látott apját és visszatér gyerekkora színhelyére. Kisfiát, Danit pedig meséin keresztül avatja be a múlt sötét emlékeibe. „Dani világképe – korának megfelelően – mágikus: a halál-születés, képzelet-valóság kérdései foglalkoztatják. Rebeka szimbiotikus kapcsolatban van Danival, így hát nincs más választása, mint hogy ő is szembenézzen ezekkel a kérdésekkel. Amikor rálépnek a Liliom ösvényre, még nem tudják, hogy mi vár rájuk. Egy titokzatos, nagyvárosi beavatástörténetbe csöppennek” – fogalmazott Fliegauf Bence, aki ezúttal is maga írta filmje forgatókönyvét.

A filmbeli kisfiút Sótonyi Bálint alakítja. A megfelelő szereplő után iskolákban kutattak. Az anyát Stefanovics Angéla játssza, a Pintér Béla Társulat tagja. A Liliom ösvény előreláthatólag 2015 tavaszán kerül a mozikba.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?