Filmes bakik toplistája

SITA-HÍRA filmekben felfedezhető hibák összegyűjtésére specializálódott moviemistakes.com közzétette az elmúlt év baki-toplistáját.

SITA-HÍR

A filmekben felfedezhető hibák összegyűjtésére specializálódott moviemistakes.com közzétette az elmúlt év baki-toplistáját. A legtöbb adatot a közösségi oldal látogatói szolgáltatják, főleg olyan filmfanatikusok, akinek van kedvük egy-egy alkotást többször, akár kockánkként is végignézni.

A tavalyi termésből a Sötét zsaruk 3 (Men in Black 3) végzett az első helyen 63 hibával, melyek többségéért a vágók a felelősök. Gyakran előfordul ugyanis, hogy egy jeleneten belül egy-egy tárgy vagy háttérfigura „hirtelen” máshová kerül.

Második helyezett a Skyfall című új Bond-film, amelyben 35 hibát találtak. A egyik autós üldözésben például megsérül Bond autójának szélvédője, amely később újra sértetlen lesz. A vonaton játszódó akciójelenet során Bond „cipőt vált”, Judy Dench pedig fülbevalót cserél egy jeleneten belül.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?