FILMEK A HÉTEN

Az 50 első randi
Hawaiin szép az élet. Henry Roth csak olyasmivel foglalkozik, amit szeret. Napközben delfineket, fókákat és pingvineket ápol a helyi akváriumban, munka után pedig magányos turistanők fejét csavarja el.

Az 50 első randi

Hawaiin szép az élet. Henry Roth csak olyasmivel foglalkozik, amit szeret. Napközben delfineket, fókákat és pingvineket ápol a helyi akváriumban, munka után pedig magányos turistanők fejét csavarja el. Csupán két szigorú szabályhoz ragaszkodik: „soha ne sértsd meg a rozmárt!” és: „helyi nővel ne kezdj, mert a nyakadon marad!”. De egyik reggel egy gyorsbüfében meglát egy bájos szőke lányt, aki játékházakat épít a palacsintájából, és ő feladja az elveit. A rozmár jó hangulatára továbbra is ügyel, de udvarolni kezd Lucynak, pedig az idevalósi. És meg is bánja.

Lucyval ugyanis nem könnyű. Egy évvel ezelőtt autóbalesetet szenvedett, és bármi is történjen vele azóta: egy nap alatt elfelejti. A fejében még mindig tavaly október van, amikor apja születésnapját mentek ünnepelni, és a kocsi elé lépett egy figyelmetlen tehén. Henry azonban nem adja könynyen: minden reggel újra nekiveselkedik, hogy szóba elegyedjen a lánnyal, délre megkedveljék egymást, délután elcsattanjon az első csók, jöhessen az este... és aztán a reggel, amikor minden kezdődik elölről.

Az 50 első randi (First 50 Dates), színes, amerikai film 2004, 99 perc, Rendezte: Peter Segal, Szereplők: Adam Sandler, Drew Barrymore, Dan Aykroyd, Rob Schneider, Sean Astin

Underworld

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Budapest a pornóipar központja, az azonban húsbavágó újdonság, hogy a szeretett főváros alatti járatokban vámpírok és vérfarkasok játsszák újra a Mátrix és a Penge legnépszerűbb jeleneteit. Történetünk elasztikus vámpírlány főhőse, Selene (Kate Beckinsale – Börtönpalota, Pearl Harbor) megtudja: az ellenséges vérfarkasok a feltűnően jóképű civil, Michael Corvin (Scott Speedman – Tuti duók, Dark Blue) testében akarják keresztezni a két faj vérvonalát, hogy az új szuperegyed saját kamionnal indulhasson a Budapest parádén – vagy valami hasonló okból. A vérfarkasok folyékony napfényt szóró patronjainak és a vámpírok ezüstnitrát tartalmú töltényeinek kereszttüzében a két díszpéldány olyan hévvel szeret egymásba, hogy még a Dunába is beleugratnak, majd együttes erővel veszik fel a harcot a fekete és szürke színben úszó, esőáztatta Budapest vendégszeretetét élvező főgonosszal.

Underworld, 2003 Színes, feliratos amerikai-angol-magyar-német fantasztikus thriller, 121 perc. Rendezte: Len Wiseman, Szereplők: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Bill Nighy, Sophia Myles

Kill Bill 2.

Miután a Menyasszony végzett két egykori társával, O-Ren Ishiivel és Vernita Greennel, tovább folytatja bosszúhadjáratát. A „halállistáján” következő két személy Budd és Elle Driver, ha leszámolt velük, már csak egy cél lebeg előtte: megölni Billt! De közben az is kiderül, hogy halottnak hitt lánya, akivel várandós volt a mészárlás idején, mégis él...

Kill Bill 2. (Kill Bill: Vol. 2) amerikai akciófilm, 136 perc, 2004, R.: Quentin Tarantino, Szereplők: Uma Thurman, David Carradine, Samuel L. Jackson, Lucy Liu, Michael Madsen

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?