Felesleges újjáalakulás

A Take That tavalyi visszatérése és rendkívül sikeres brit turnéja után nyilvánvaló volt, hogy lesznek követők. Éppen ezért semmi meglepő nincs abban, hogy a napokban a Five is bejelentette újjáalakulását. Pontosabban az a meglepő, hogy idáig vártak.

A Take That tavalyi visszatérése és rendkívül sikeres brit turnéja után nyilvánvaló volt, hogy lesznek követők. Éppen ezért semmi meglepő nincs abban, hogy a napokban a Five is bejelentette újjáalakulását. Pontosabban az a meglepő, hogy idáig vártak. Sean Conlon nem csatlakozott egykori társaihoz, így a csapat – nevével ellentétben – kénytelen négyesben folytatni. „Életünkben az ötös számnak számos jelentése van. Például a fiúk 2001 őszén, tehát öt éve döntöttek úgy, hogy visszavonulnak. Nem tagadjuk, főként a Take That sikere ösztönzött bennünket arra, hogy ismét a közönség elé álljunk. Egyelőre csak koncertezni fogunk, de elképzelhető, hogy később új nagylemezt is készítünk” – nyilatkozta a csapat menedzsere. Számomra érthetetlen, miért kell visszatérniük, egyértelmű, hogy régi sikereiket nem lesznek képesek megközelíteni sem. Rajongótáboruk, a tinédzserek mára felnőttek, és legtöbbjük ignorálni fogja egykori sokadik számú kedvencét. A Five-ot nem szabad összehasonlítani a Take Thattel – ez utóbbi egy korszak vezető csapata volt, pályáját hatalmas népszerűség és hisztérikus rajongás övezte, a tinilányok többsége érte rajongott, ebből kifolyólag a turné sikere borítékolható volt. A Five a maga stílusában kiváló zenét játszott, de nem hinném, hogy a fiúknak ötéves kihagyás után ismét ugrabugrálniuk kell a színpadon. Ráadásul az esetleges sikertelenség a régi sikereknek is más végkifejletet ad. A zenei történelemkönyvek nem azzal zárják majd a csapat bemutatását, hogy sikerei csúcsán oszlott fel, hanem azzal, hogy visszatérése kudarcba fulladt. (puha)

Five-slágerek a Brit TOP 10-ben

Dalcím Időpont Csúcs

1. Slam Dunk (Da Funk) 1997 decembere 10.

2. When The Lights Go Out 1998 márciusa 4.

3. Got The Feelin’ 1998 júniusa 3.

4. Everybody Get Up 1998 szeptembere 2.

5. Until The Time Is Through 1998 novembere 2.

6. If Ya Gettin’ Down 1999 júliusa 2.

7. Keep On Movin’ 1999novembere 1.

8. Don’t Wanna Let You Go 2000 márciusa 9.

9. We Will Rock You (And Queen) 2000 júliusa 1.

10. Let’s Dance 2001 augusztusa 1.

11. Closer To Me 2001 októbere 4.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?