Elveszett a U2-album

Az elmúlt héten beszámoltunk arról, hogy egy rajongói honlap szerint Vertigo, azaz Szédülés lesz a címe az ír rockzenekar várhatóan novemberben megjelenő lemezének.

Az elmúlt héten beszámoltunk arról, hogy egy rajongói honlap szerint Vertigo, azaz Szédülés lesz a címe az ír rockzenekar várhatóan novemberben megjelenő lemezének. A megjelenés azonban veszélybe került, ugyanis a banda tagjai az elmúlt hét végén a hivatalos weblapjukon megjelent közleményben tudatták a rajongóikkal, hogy az albumra szánt dalokat tartalmazó cédét ellopták tőlük. Egyelőre még nem tisztázott, hogy milyen körülmények között tűnt el. Annyi biztos, hogy egy franciaországi sajtófotózás közben veszett nyoma. Könnyen elképzelhető, hogy a dalok napokon belül felkerülnek az Internetre, és ezzel kárba vész Bonoék több mint féléves munkája. „Remekül alakultak a felvételek a stúdióban. Most viszont mindannyian szomorúak vagyunk, félünk attól, hogy a befejezetlen dalok nem megfelelő kezekbe kerülnek” – nyilatkozta Paul McGuinness, az együttes menedzsere. A U2 kiadójának szóvivője közölte, hogy a francia rendőrség jelentős erők bevetésével dolgozik azon, hogy megtalálja és felelősségre vonja a tolvajt. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?