Egy felettébb különös páros

MTI-HÍRCheek to Cheek címmel a dzsesszzenét népszerűsítő közös lemezt adott ki Tony Bennett és Lady Gaga. A 28 éves, extravagáns dance-pop díva és a 88 éves világhírű dzsesszénekes 15 amerikai klasszikust dolgozott fel.

MTI-HÍR

Cheek to Cheek címmel a dzsesszzenét népszerűsítő közös lemezt adott ki Tony Bennett és Lady Gaga. A 28 éves, extravagáns dance-pop díva és a 88 éves világhírű dzsesszénekes 15 amerikai klasszikust dolgozott fel. Az albumon tizenegy duett és két szólóban énekelt sláger található.

Ők ketten egyébként régi ismerősök, már Bennett 2011-es Duets II című albumán is énekeltek együtt, akkor a The Lady is a Tramp című dalt választották.

Lady Gaga a New York Timesnak adott terjedelmes interjújában elmondta, hogy egy ideig egyáltalán nem akart zenével foglalkozni, mert nagyon összezavarodott és elfáradt. „Most azonban úgy érzem magam, mintha kiszabadítottak volna a ketrecemből. Azt hiszem, sokkal jobban megfelel a természetemnek, ha így énekelhetek” – fogalmazott Lady Gaga, akinek nem újdonság a dzsesszműfaj, ennek ellenére nagyon ideges volt a felvételek előtt: „Reméltem, hogy Tony meglátja bennem az autentikus dzsesszénekest, és rájön, hogy tanultam ezt”– mondta.

„A dzsessz csodálatos művészi formája a spontaneitásnak és a pillanat megélésének. És ő pontosan így énekel” – dicsérte hatvan évvel fiatalabb partnernőjét Tony Bennett, aki reméli, hogy Lady Gaga segítségével kicsit népszerűbbé tehetik a műfajt a fiatalok körében.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?