Edward Burns házassági komédiája zárja a Tribeca filmfesztivált

New York |

<p>Edward Burns Ground Zero környékén forgatott filmje, a modern házasságról szóló vígjáték zárja az idei Tribeca Filmfesztivált.</p>

A New York-i filmes mustrát a szeptember 11-i New York-i ikertornyokat leromboló terrortámadás után hívta életre Robert De Niro, hogy kulturális pezsgést vigyen a pusztítás nyomait viselő városrészbe.

A Newlyweds című produkciót, Burns rendezőként és forgatókönyvíróként is jegyzett tizedik szerzői filmjét április 30-án tűzi műsorára a Tribeca. A 43 éves filmes szereplőként is közreműködik a vígjátékban.

Burns A McMullen fivérek című romantikus vígjátékkal debütált rendezőként 1995-ben. Szerepelt az Oscar-díjas Ryan közlegény megmentésében és Robert De Niro oldalán a 15 perc hírnév című thrillerben, legutóbb Bíbor violák című rendezését láthatták a magyar nézők a moziban.

Az Egyesült Államok egyik legrangosabb filmes mustrájaként számon tartott fesztivál április 20-án nyíli meg egy dokumentumfilmmel, ami Elton John The Union című albumának felvételéről készült.

A Tribeca idei programjában 93 filmet mutatnak be, nagyjából annyit, amennyit tavaly - mondták el a fesztivál szervezői.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?