Dr. Dre a sztárja az Apple első tévésorozatának

<p>A televíziózás felé kacsingató Apple Dr. Dre pályafutásáról készíti első tévésorozatát, amelyet előfizetős zenei szolgáltatásán keresztül akar forgalmazni. &nbsp;</p>

A The Wall Street Journal értesülése szerint az informatikai óriás Vital Signs című hatrészes szériája a tervek szerint csak az Apple Musicon át lesz elérhető. A szolgáltatásra havi 10 dollárért lehet előfizetni.    A sorozat sztárja az ismert zenész és producer dr. Dre lesz. A hip-hop producer egy ideje az Apple egyik vezetői posztját is betölti: a vállalat ugyanis 2014-ben felvásárolta két érdekeltségét, a Beats Electronics és a Beats Music céget, melyeknek társalapítója volt.    A Vital Signs Dr. Dre életét és pályafutását dolgozza fel, bemutatja, hogyan tört ki a szegény Los Angeles-i külvárosból Comptonból, és vált belőle a szórakoztatóipar egyik fontos személyisége. Az idei Oscar-szezon egyik díjesélyese a Straight Outta Compton éppen azt a korszakot ábrázolja, amikor a nyolcvanas évek közepén az N. W. A. nevű hip-hop banda, amelynek Dr. Dr is a tagja volt, nagy változásokat indított el a zenei világban.      Az Apple hosszú ideje foglalkozik a gondolattal, hogy olyan online televíziós szolgáltatást indítson, amely versenyképes lehet a kábel- és műholdas csatornák között. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?